Aripioare De Pui La Grătar Vietnameze-Canh Ga Nuong

Aripioare De Pui La Grătar Vietnameze-Canh Ga Nuong
Vietnameză la grătar aripi de pui - Canh Ga nuong ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 12 și costă 37 de cenți pe porție. O porție conține 120 calorii, 10g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei vietnameze. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Un amestec de aripi de pui, miere, sos hoisin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Pui la grătar vietnamez cu tăiței Vermicelli (Bun Ga nuong), Aripi De Pui În Stil Vietnamez, și Aripi De Pui Caramel În Stil Vietnamez pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant

Aripi de pui în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Ai putea încerca Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista