Aripioare Cremoase De Pui Parmezan-Usturoi

Aripile cremoase de pui parmezan-usturoi sunt un fără gluten, fără lactate și întreg 30 hor d ' oeuvre. O porție conține 195 calorii, 12g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați sosul alfredo, sarea kosher, usturoiul cu bulb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Aripioare Cremoase De Pui Parmezan-Usturoi, Aripioare De Pui Cu Usturoi Parmezan La Cuptor, și Aripi de pui cu sos de aripi de usturoi Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°. aliniați foaia de biscuiți cu părțile laterale cu folie rezistentă; pulverizați cu spray de gătit.
Pentru a prăji usturoiul: curățați cu grijă pielea asemănătoare hârtiei din jurul bulbului de usturoi, lăsând suficient pentru a ține căței de usturoi împreună.
Tăiați 1/4 până la 1/2 inch din partea de sus a becului pentru a expune cuișoarele.
Așezați partea tăiată în sus pe un pătrat de 12 inci de folie.
Stropiți becul cu 2 lingurițe de ulei. Înfășurați bine în folie.
Așezați în plăcuța de plăcintă sau în tava de copt superficială.
În punga de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor de 1 galon, amestecați 1 lingură de ulei, sarea, piperul și puiul. Sac de etanșare; se agită pentru a acoperi.
Așezați placa de plăcintă cu usturoi învelit în folie în cuptor pe raftul inferior.
Așezați puiul pe foaia de prăjituri.
Coaceți descoperit 30 de minute; întoarceți puiul.
Coaceți usturoiul cu aproximativ 15 minute mai mult sau până când usturoiul este fraged când este străpuns cu scobitoare sau furculiță. Se răcește ușor.
Coaceți puiul cu 5 până la 15 minute mai mult sau până când se rumenesc și sucul de pui este limpede atunci când partea cea mai groasă este tăiată la os (cel puțin 74°).
Strângeți ușor usturoiul moale din cuișoare și apăsați jumătate din usturoi printr-o presă de usturoi într-o cratiță de 1 litru. Salvați usturoiul rămas pentru o altă utilizare. Bateți în sos Alfredo și coaja de lămâie cu biciul; se încălzește ușor la foc mediu-mic 5 minute, amestecând frecvent.
Se ia de pe foc; pus deoparte. Aruncați puiul cu jumătate din sos.
Se servește cald cu sosul rămas pentru scufundare.