Aripile picante de bivol ale lui Vinnie

Aripile picante de bivol ale lui Vinnie
Nu poți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da aripi de bivol picant Vinnie o încercare. Pentru 91 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 15 porții cu 235 calorii, 15g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. 5 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de așchii de lemn de hickory, sos de salată de brânză, aripi de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Este un foarte prietenos cu bugetul rețetă pentru fanii mâncării americane. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și דל פחמימות, dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 37%. Rețete similare sunt Aripile picante de bivol ale lui Vinnie, Aripi Picante De Bivol, și Aripile picante de bivol ale Angelei.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar exterior la foc mediu-mare. Înmuiați așchii de lemn de hickory în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Folosiți o oală mare care poate fi așezată pe grătar pentru a combina sosul fierbinte, untul, sosul de brânză albastră, ardeii vișini, ceapa, ardeiul negru și fulgii de ardei roșu. Se amestecă până se amestecă bine și se pune pe grătarul grătarului. Aduceți la foc mic și gătiți timp de 15 sau 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Brânză AlbastrăSos De Brânză Albastră
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Presărați niște chipsuri înmuiate pe cărbunii fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
4
Așezați aripile de pui pe grătar și periați generos cu sos. Grătiți, întoarceți și ungeți frecvent timp de 20 până la 40 de minute sau până când carnea nu mai este roz și exteriorul este maro și crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Serviți cu o mulțime de băuturi reci!

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Aripi de bivol în meniu? Încercați să vă asociați cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 65 de dolari pe sticlă.
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Vinul este limpede sau palid cu indicii de verde tipice Chardonnay. Mousse-ul este fin și regulat, cu o panglică frumoasă de bule puternice. Primul nas este atât înflorit, cât și fructat, apoi vine note de nuci proaspete și pâine proaspătă. În finisaj există citrice care aduce o impresie frumoasă de netezime și prospețime. Atacul este sincer, asociat cu delicatețe și rotunjime. Prima impresie este dominată de fructe albe proaspete (lămâie și pere) și de flori (salcâm), urmate de note cremoase. În cele din urmă este persistent pe citrice (grapefruit confiat, mandarină și lămâie) și mineralitate, aducând prospețime și eleganță vinului.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții15
Scor De Sănătate3
Revista