Reteta Teriyaki aripi de pui este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 402 calorii. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 43 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, suc de grapefruit, ketchup și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie - Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Aripi de pui Teriyaki cu sos teriyaki proaspăt, Aripi De Pui Teriyaki, și Aripi De Pui Teriyaki pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Condimentați aripile de pui cu sare și piper și stropiți puțin ulei de măsline pe ele pentru a preveni lipirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
4
Așezați aripile într-un singur strat pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
5
Coaceți timp de 30 de minute sau până când pielea devine crocantă și aripile sunt gătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Între timp, combinați ingredientele sosului teriyaki într-o cratiță mare. Se fierbe la foc mic și se reduce până se îngroașă ușor.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu depăși aroma cărnii, astfel încât chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.