Aripi De Pui Buffalo
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten? Aripile de pui de bivol ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 187 calorii, 9g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 25 și costă 42 de cenți pe porție. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, ulei, aripi de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Aripi De Pui Buffalo, Aripi De Pui Buffalo, și Aripi De Pui Buffalo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați aripile de pui în trei secțiuni; aruncați secțiunile vârfului aripii. Într-o tigaie electrică, încălziți 1 in. de ulei la 375 sec. Prăjiți aripile în ulei, câteva la un moment dat, timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau până când sucurile de pui se limpezesc.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Între timp, într-o cratiță mică, topiți untul. Se amestecă sosul fierbinte și condimentele.
Puneți puiul într-un castron mare; adăugați sosul și aruncați pentru a acoperi.
Scoateți pe o farfurie de servire cu o lingură pliată.
Se servește cu țelină și pansament de fermă, dacă se dorește.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant
Aripi de pui în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu depăși aroma cărnii, astfel încât chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Lapis luna Chardonnay cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.