Aripi De Petrecere Cu Aragaz Lent

Aripi De Petrecere Cu Aragaz Lent
Nu poți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încearcă aripile de petrecere cu aragaz lent. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 51 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă servește 45. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sos de grătar picant, aripi de pui, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Amestec De Petrecere Cu Aragaz Lent, Tacos De Petrecere Cu Aragaz Lent, și Aragaz Lent Chex Party Mix pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați puiul pe o foaie de copt acoperită cu folie, pulverizată cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Coaceți 30 min.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Transferați puiul în aragazul lent; aruncați folia cu orice picături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Se amestecă ingredientele rămase până se amestecă.
6
Se toarnă peste pui; se amestecă pentru a acoperi uniform. Acoperiți cu capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
7
Gatiti la 5 pana la 6 ore (sau la 2-1/2 pana la 3 ore).

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant

Aripile de pui pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu depăși aroma cărnii, astfel încât chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Chardonnay de la A La Z cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 45 m.
Porții45
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista