Ardeii umpluți în stil casnic necesită aproximativ 1 oră și 55 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Pentru $3.36 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 45g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 443 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sare, orez, sos de roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Ardei Roșii Umpluți, Ardei Roșii Umpluți, și Ardei Umpluți: Aji.
Instrucțiuni
1
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Gatiti ardeii in apa clocotita pana se inmoaie, 4-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
3
Scoateți ardeii din apa clocotită și clătiți cu apă rece; puneți ardeii deoparte să se scurgă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
4
Se amestecă carnea de vită măcinată, orezul alb gătit, oul ușor bătut, ceapa tocată mărunt, firimiturile de pâine în stil Italian, sarea, piperul negru, usturoiul praf și 1/4 cană parmezan ras într-un castron mare până se amestecă uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Ras
Orez Alb Fiert
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
(recomandat: Catalina)
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
5
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Împărțiți amestecul de carne de vită și orez între ardei; umpleți fiecare ardei cu amestec de carne de vită și orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
7
Așezați ardeii cu fața deschisă în sus într-un vas de copt de 9x13 inci sau o tigaie de prăjire superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
8
Combinați sosul de roșii și oțetul alb într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Alb Distilat
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
9
Se toarnă amestecul de roșii peste ardeii umpluți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
10
Se acoperă cu 2 linguri de parmezan ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Ras
11
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se încălzește, ungând ardeii de două sau trei ori în timp ce coaceți, aproximativ 80 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier