Ardei Umpluți Vegetarieni
Ardeii umpluți vegetarieni ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.87 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 374 calorii. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți orez brun, gătit sherry, afine și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sherry ai putea urma acest curs principal cu Ciocolată Neagră Fudge Merlot Cupcakes ca desert. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ardei Umpluți Vegetarieni, Ardei Umpluți Vegetarieni, și Ardei Umpluți Vegetarieni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Într-o cratiță aduceți 3 căni de apă la fiert. Se amestecă orezul. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 40 de minute.
Între timp, miez și semințe ardei verzi, lăsând fundul intact.
Așezați ardeii într-un vas cu microunde, cu aproximativ 1/2 inch de apă în fund. Cuptor cu microunde pe mare timp de 6 minute.
Într-o tigaie mică aduceți sosul de soia, vinul și sosul Worcestershire la foc mic.
Adăugați tofu și fierbeți până când lichidul este absorbit.
Combinați orezul (după ce s-a răcit), tofu, afine, nuci, brânză, sare și piper; se amestecă și se împachetează ferm în ardei. Întoarceți ardeii în vasul în care i-ați microunde mai întâi și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 până la 30 de minute sau până se rumenesc ușor deasupra.
Între timp, într-o cratiță mică la foc mic, combinați sosul de roșii și zahărul brun; se încălzește până se încălzește pe tot parcursul. Sosul de lingură peste fiecare porție.