O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
2
Fierbeți ardeii la 4 până la 5 inci de la căldură până când sunt bine carbonizați (ardeii nu se vor carboniza uniform, mai ales la capete), 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
3
Transferați într-un castron și acoperiți bine cu folie de plastic, apoi lăsați să stea aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
4
Când ardeii sunt suficient de reci pentru a fi manipulați, îndepărtați pielea. Se toacă ardeii și se rezervă 1/4 cană pentru Rouille de șofran
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-o
5
(dacă se face) sau pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
șofran
6
Nota bucătarilor
1
Roasted red peppers can be made 1 day ahead and chilled, covered. Bring to room temperature before serving.