Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Subţire-
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
2
Fierbeți ardeii la 4 până la 5 inci de la căldură până când sunt bine carbonizați (ardeii nu se vor carboniza uniform, mai ales la capete), 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
3
Transferați într-un castron și acoperiți bine cu folie de plastic, apoi lăsați să stea aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
4
Când ardeii sunt suficient de reci pentru a fi manipulați, îndepărtați pielea. Se toacă ardeii și se rezervă 1/4 cană pentru Rouille de șofran
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
(dacă se face) sau pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
șofran
6
Nota bucătarilor
1
Roasted red peppers can be made 1 day ahead and chilled, covered. Bring to room temperature before serving.