Ardei Parmezan

Ardei Parmezan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ardeii parmezan. Această rețetă servește 4 și costă 85 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 92 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ardei gras, parmezan, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ardei Parmezan, Ardei și parmezan, și Ardei cu parmezan Ranch Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tulpina, miezul și sfertul de ardei grași; așezați pe o foaie de copt. Aruncați cu usturoi feliat, cimbru și ulei de măsline extravirgin; condimentează cu sare kosher și piper negru proaspăt măcinat. Aranjați pielea cu fața în jos într-un singur strat și prăjiți-o într-un cuptor de 425 F până se înmoaie, apoi acoperiți cu parmezan și fierbeți până când brânza este topită și ardeii sunt ușor carbonizați. Strângeți sucul de lămâie peste ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Ardei GrasArdei Gras
Sare KosherSare Kosher
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ParmezanParmezan
ArdeiArdei
BrânzăBrânză
UsturoiUsturoi
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Pe porție: 88 de calorii, 6 grame de grăsime, 3 grame de fibre
3
Bon App Ampercoltit
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista