Ardei Parmezan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ardeii parmezan. Această rețetă servește 4 și costă 85 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 92 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ardei gras, parmezan, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ardei Parmezan, Ardei și parmezan, și Ardei cu parmezan Ranch Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tulpina, miezul și sfertul de ardei grași; așezați pe o foaie de copt. Aruncați cu usturoi feliat, cimbru și ulei de măsline extravirgin; condimentează cu sare kosher și piper negru proaspăt măcinat. Aranjați pielea cu fața în jos într-un singur strat și prăjiți-o într-un cuptor de 425 F până se înmoaie, apoi acoperiți cu parmezan și fierbeți până când brânza este topită și ardeii sunt ușor carbonizați. Strângeți sucul de lămâie peste ardei.
Pe porție: 88 de calorii, 6 grame de grăsime, 3 grame de fibre