Ardei marinați și Mozzarella
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ardeii marinați și Mozzarellanul. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă 71 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 204 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, piper, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Sandviș de porc marinat cu Aioli de rozmarin, brânză Mozzarella și ardei roșii prăjiți, Mozzarella Marinată, și Mozzarella Marinată.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul la mare. Aranjați ardeii dulci într-un singur strat pe o tigaie căptușită cu folie; ardei iute 4 minute pe fiecare parte sau până se înnegrește și se înmoaie. Mișto.
Combinați ardeii, uleiul de măsline, usturoiul, coaja de lămâie, ardeiul roșu zdrobit, sarea și bilele de mozzarella pentru copii; arunca. Acoperiți și refrigerați peste noapte, aruncând ocazional.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Se amestecă frunzele de busuioc și sucul de lămâie înainte de servire.
Se servește cu o lingură cu fante.
Serviti acest Solo fel de mâncare uimitoare ca un nosh predinner, sau lingura peste salate mixte pentru un spin proaspăt pe salata. Rezervați excesul de ulei și aruncați-l cu orez brun aburit sau tăiței.