Ardei marinați și Mozzarella

Ardei marinați și Mozzarella
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ardeii marinați și Mozzarellanul. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă 71 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 204 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, piper, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Sandviș de porc marinat cu Aioli de rozmarin, brânză Mozzarella și ardei roșii prăjiți, Mozzarella Marinată, și Mozzarella Marinată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul la mare. Aranjați ardeii dulci într-un singur strat pe o tigaie căptușită cu folie; ardei iute 4 minute pe fiecare parte sau până se înnegrește și se înmoaie. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
2
Combinați ardeii, uleiul de măsline, usturoiul, coaja de lămâie, ardeiul roșu zdrobit, sarea și bilele de mozzarella pentru copii; arunca. Acoperiți și refrigerați peste noapte, aruncând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
BocconciniBocconcini
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
ArdeiArdei
UsturoiUsturoi
SareSare
3
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Se amestecă frunzele de busuioc și sucul de lămâie înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
Suc De LămâieSuc De Lămâie
4
Se servește cu o lingură cu fante.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
1
Serviti acest Solo fel de mâncare uimitoare ca un nosh predinner, sau lingura peste salate mixte pentru un spin proaspăt pe salata. Rezervați excesul de ulei și aruncați-l cu orez brun aburit sau tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez BrunOrez Brun
PastePaste
Ulei De GătitUlei De Gătit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista