Ardei iute Mexican

Ardei iute Mexican
Chilli de fasole mexicană este un fel principal care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 485 calorii, 28G de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 62 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Un amestec de fasole coaptă, ardei gras, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tortilla mexicană de fasole Chilli, Pui Mexican chilli, și Supă Mexicană De Ardei Iute.

Instrucțiuni

1
Se prăjește ceapa și ardeiul roșu în ulei de măsline la foc mediu timp de 10-15 minute sau până se înmoaie. Măriți focul, adăugați pudra de ardei iute și gătiți câteva minute înainte de a adăuga tocatul. Gatiti pana se rumeneste si tot lichidul s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Carne MăcinatăCarne Măcinată
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2
Sfat în fasolea coaptă, bulionul de vită și pasta de chipotle. Se fierbe la foc mic timp de 15-20 de minute. Se condimentează, se împrăștie cu frunze de coriandru și se servește cu orez și iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De ChipotlePastă De Chipotle
Fasole La CuptorFasole La Cuptor
Carne De VităCarne De Vită
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ați putea încerca este Cava Mestres Reserva Brut 1312. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Cava Mestres Reserva Brut 1312
Cava Mestres Reserva Brut 1312
De culoare galben pai pal, cu accente verzi vizibile și bule fine și elegante. O reflectare clară a vintage - ului: finețe delicată cu arome intense de fructe albe, flori și ierburi proaspete tăiate. Pe gust este proaspăt, dezvăluind un mare echilibru de dulceață și aciditate. Plăcut și ușor de băut.
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Bucătăriimexican
Revista