Ardei Grași Roșii Prăjiți Marinați

Ardei Grași Roșii Prăjiți Marinați
Marinate prăjită ardei gras roșu ar putea fi o reteta buna pentru a extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 30 și costă 50 de cenți pe porție. O porție conține 30 de calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1176 de gurmanzi și bucătari. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de ardei gras curat, suc de lămâie îmbuteliat, oțet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Ardei Gras Roșu Marinat, Lecho-Ardei Gras Roșu Marinat, și Ardei Gras Roșu Prăjit.

Instrucțiuni

1
Pregătiți baie de apă și borcane de zidărie dacă conservați: dacă conservați pentru depozitarea raftului (și nu doar pentru răcire în frigider), așezați un suport pentru abur în partea de jos a unei oale mari (12-qt), adăugați borcanele goale de zidărie pe care le veți folosi pentru conservare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Umpleți vasul cu suficientă apă pentru a acoperi borcanele și aduceți la fierbere. Este nevoie de ceva timp pentru ca o oală mare de apă să fiarbă, așa că, în timp ce apa se încălzește, continuați cu rețeta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Înnegriți ardeii, metoda Broiler poziționați raftul în cuptor, astfel încât suprafața superioară a ardeilor grași plasați în cuptor să fie la 4-5 inci de elementul de căldură broiler. Frecați suprafața ardeilor cu puțin ulei de măsline (acest lucru îi va ajuta să se blistereze mai repede).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Preîncălziți broilerul la înălțime.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
5
Așezați ardeii fie direct pe raftul superior al cuptorului, cu o tigaie pentru a prinde picăturile pe un suport de dedesubt, fie așezați pe o folie de aluminiu sau o tigaie de broiler căptușită cu Silpat (o foaie de prăjituri se va deforma).
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Pe măsură ce suprafața ardeilor se blisterează și se înnegrește, întoarceți-le cu clești, astfel încât să se înnegrească pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
7
Înnegriți ardeii, metoda plitei dacă aveți o gamă de gaz (sau grătar), puteți așeza ardeii direct pe partea superioară a gamei, astfel încât flăcările să lingă ardeii. Lucrați cu atenție, astfel încât, de îndată ce o secțiune de ardei este înnegrită, să o întoarceți pentru a lucra pe o parte proaspătă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Dacă aveți o sobă electrică, încălziți o tigaie din fontă la înălțime și așezați ardeii în tigaie, lăsând coaja să se blistereze și să se înnegrească, întorcându-se astfel încât toate părțile să se înnegrească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Îndepărtați coaja înnegrită: când ardeii sunt bine veziculați și înnegriți, așezați într-un castron nereactiv și acoperiți. (Aburul din ardeii iute va ajuta la dislocarea cojilor.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Odată ce ardeii s-au răcit suficient pentru a se descurca, lucrați cu ei unul câte unul peste o farfurie, îndepărtați ușor pielea înnegrită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
11
Tăiați ardeii în jumătate și îndepărtați și aruncați păstăile de semințe, tulpinile și toate semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
12
Încălziți sucul de lămâie, oțetul alb, uleiul de măsline, usturoiul și sarea, într-o cratiță până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Alb DistilatOțet Alb Distilat
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
13
Sterilizați capacele: dacă se conservă pentru depozitarea raftului, îndepărtați puțină apă clocotită din oala cu apă clocotită în primul pas și puneți-o într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
14
Pune capacele în vasul ăla.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
15
Distribuiți ardeii și amestecul de oțet în borcane: folosiți clești sau un dispozitiv de ridicare a borcanelor pentru a îndepărta borcanele de zidărie din apa clocotită la Pasul 1 (dacă se conservă). Distribuiți ardeii uniform printre borcane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
16
Se toarnă amestecul de oțet fierbinte peste ardei pentru a acoperi (încercați să vă asigurați că intră niște usturoi în fiecare borcan).
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
17
Lăsați spațiu de cap de 1/2 inch pe borcane. Ștergeți jantele cu un prosop de hârtie curat și umezit.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
18
Așezați pe capace și inele (nu strângeți inelele prea strânse).
19
În acest moment puteți păstra la frigider câteva săptămâni. Dacă doriți depozitare mai lungă sau depozitare pe raft, continuați.
20
Baie de apă pentru conserve: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
21
Așezați borcanele umplute în apă clocotită pe un raft (de la Pasul 1). (Ajută la utilizarea cleștelor și la purtarea mănușilor groase de cauciuc). Apa trebuie să acopere borcanele cu cel puțin un centimetru. Se fierbe timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
22
Lăsați să se răcească în oală câteva minute, îndepărtați.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
23
Lăsați să se răcească complet. Ar trebui să auziți borcanele "pop" pe măsură ce capacele se sigilează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
24
Dacă un borcan nu se sigilează, păstrați-l la frigider și consumați-l în câteva săptămâni. În caz contrar, borcanele ar trebui să dureze un an.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții30
Scor De Sănătate39
Revista