Ardei Grași Roșii Prăjiți Marinați

Ardei Grași Roșii Prăjiți Marinați
Marinate prăjită ardei gras roșu ar putea fi o reteta buna pentru a extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 30 și costă 50 de cenți pe porție. O porție conține 30 de calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1176 de gurmanzi și bucătari. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de ardei gras curat, suc de lămâie îmbuteliat, oțet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Ardei Gras Roșu Marinat, Lecho-Ardei Gras Roșu Marinat, și Ardei Gras Roșu Prăjit.

Instrucțiuni

1
Pregătiți baie de apă și borcane de zidărie dacă conservați: dacă conservați pentru depozitarea raftului (și nu doar pentru răcire în frigider), așezați un suport pentru abur în partea de jos a unei oale mari (12-qt), adăugați borcanele goale de zidărie pe care le veți folosi pentru conservare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Umpleți vasul cu suficientă apă pentru a acoperi borcanele și aduceți la fierbere. Este nevoie de ceva timp pentru ca o oală mare de apă să fiarbă, așa că, în timp ce apa se încălzește, continuați cu rețeta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Înnegriți ardeii, metoda Broiler poziționați raftul în cuptor, astfel încât suprafața superioară a ardeilor grași plasați în cuptor să fie la 4-5 inci de elementul de căldură broiler. Frecați suprafața ardeilor cu puțin ulei de măsline (acest lucru îi va ajuta să se blistereze mai repede).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Preîncălziți broilerul la înălțime.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
5
Așezați ardeii fie direct pe raftul superior al cuptorului, cu o tigaie pentru a prinde picăturile pe un suport de dedesubt, fie așezați pe o folie de aluminiu sau o tigaie de broiler căptușită cu Silpat (o foaie de prăjituri se va deforma).
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Pe măsură ce suprafața ardeilor se blisterează și se înnegrește, întoarceți-le cu clești, astfel încât să se înnegrească pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
7
Înnegriți ardeii, metoda plitei dacă aveți o gamă de gaz (sau grătar), puteți așeza ardeii direct pe partea superioară a gamei, astfel încât flăcările să lingă ardeii. Lucrați cu atenție, astfel încât, de îndată ce o secțiune de ardei este înnegrită, să o întoarceți pentru a lucra pe o parte proaspătă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Dacă aveți o sobă electrică, încălziți o tigaie din fontă la înălțime și așezați ardeii în tigaie, lăsând coaja să se blistereze și să se înnegrească, întorcându-se astfel încât toate părțile să se înnegrească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Îndepărtați coaja înnegrită: când ardeii sunt bine veziculați și înnegriți, așezați într-un castron nereactiv și acoperiți. (Aburul din ardeii iute va ajuta la dislocarea cojilor.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Odată ce ardeii s-au răcit suficient pentru a se descurca, lucrați cu ei unul câte unul peste o farfurie, îndepărtați ușor pielea înnegrită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
11
Tăiați ardeii în jumătate și îndepărtați și aruncați păstăile de semințe, tulpinile și toate semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
12
Încălziți sucul de lămâie, oțetul alb, uleiul de măsline, usturoiul și sarea, într-o cratiță până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Alb DistilatOțet Alb Distilat
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
13
Sterilizați capacele: dacă se conservă pentru depozitarea raftului, îndepărtați puțină apă clocotită din oala cu apă clocotită în primul pas și puneți-o într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
14
Pune capacele în vasul ăla.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
15
Distribuiți ardeii și amestecul de oțet în borcane: folosiți clești sau un dispozitiv de ridicare a borcanelor pentru a îndepărta borcanele de zidărie din apa clocotită la Pasul 1 (dacă se conservă). Distribuiți ardeii uniform printre borcane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
16
Se toarnă amestecul de oțet fierbinte peste ardei pentru a acoperi (încercați să vă asigurați că intră niște usturoi în fiecare borcan).
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
17
Lăsați spațiu de cap de 1/2 inch pe borcane. Ștergeți jantele cu un prosop de hârtie curat și umezit.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
18
Așezați pe capace și inele (nu strângeți inelele prea strânse).
19
În acest moment puteți păstra la frigider câteva săptămâni. Dacă doriți depozitare mai lungă sau depozitare pe raft, continuați.
20
Baie de apă pentru conserve: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
21
Așezați borcanele umplute în apă clocotită pe un raft (de la Pasul 1). (Ajută la utilizarea cleștelor și la purtarea mănușilor groase de cauciuc). Apa trebuie să acopere borcanele cu cel puțin un centimetru. Se fierbe timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
22
Lăsați să se răcească în oală câteva minute, îndepărtați.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
23
Lăsați să se răcească complet. Ar trebui să auziți borcanele "pop" pe măsură ce capacele se sigilează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
24
Dacă un borcan nu se sigilează, păstrați-l la frigider și consumați-l în câteva săptămâni. În caz contrar, borcanele ar trebui să dureze un an.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții30
Scor De Sănătate39
Revista