Ardei copți picante cu Quinoa și porumb
Ardeii copți picante cu Chinoan și porumb este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 6. O porție conține 278 calorii, 13g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați quinoa, piper, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ardei Umpluți Cu Quinoa Picant, Quinoa la cuptor cu spanac, ardei roșii și brânză, și Porumb cremă la cuptor cu ardei gras roșu și Jalapenos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Setați controlul cuptorului la fiert. Aliniați foaia de cookie cu folie.
Puneți ardeii iute poblano pe foaia de prăjituri. Se fierbe 8 minute, întorcându-se o dată, până se înnegrește.
Puneți ardeii iute înnegriți în castron; acoperiți bine.
Lăsați să stea 10 minute.
Între timp, așezați porumbul și ceapa pe aceeași foaie de prăjituri. Se fierbe 10 minute, amestecând după 5 minute.
Îndepărtați pielea carbonizată de ardeii iute înnegriți; tocați grosolan ardeii iute.
Se pune într-un castron mediu.
Adăugați porumb fiert și ceapă, ulei, suc de lămâie, oregano, chimen, sare și piper.
Adăugați roșiile și quinoa gătită; aruncă.
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Tăiați fiecare ardei gras în jumătate; îndepărtați semințele și membranele (lăsați tulpina aprinsă, dacă doriți). Umpleți jumătățile de ardei cu amestec de quinoa; se presară uniform cu brânză.
Coaceți 15 minute sau până când ardeii sunt fragede și umplutura este fierbinte.