Arahide Maple Popcorn
Rețeta Popcorn de arțar de arahide ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 30 minute. Această rețetă servește 20 și costă 34 de cenți pe porție. O porție conține 265 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați siropul obișnuit pregătit pentru cuptorul cu microunde, arahide prăjite, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Minge De Popcorn: Bile De Popcorn Din Nuc De Arțar, Ziua iubitorilor de Popcorn: Popcorn cu slănină de arțar, și Maple Popcorn.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 250 F. Combinați zahărul și siropul într-o cratiță mică. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana cand amestecul incepe sa fiarba.
Se ia de pe foc. Se amestecă untul de arahide și vanilia. Așezați floricele și alunele într-un castron mare.
Se toarnă amestecul de unt de arahide peste floricele, amestecând până se acoperă. Așezați floricele într-un singur strat pe o foaie de biscuiți căptușită cu folie.
Coaceți 10 minute, amestecând după 5 minute.
Se scoate din cuptor și se răcește.
Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant
Sparkling rosul și vinul spumant sunt alegerile mele de top pentru Popcorn. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Bellissima Sparkling ros circulatorcu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Bellissima Trandafir Spumant]()
Bellissima Trandafir Spumant
Acesta este un elegant, luminos rossimbrox, cu note de căpșuni și grapefruit, și o spumă moale, persistentă. Desfăcută în ultimul moment, Bellissima Sparkling Rossimbrator se împerechează perfect cu somon afumat, crustacee și fructe de mare, cum ar fi tartar de ton, sushi și sashimi.