Aragaz Lent : Tocană Clasică De Vită

Aragaz Lent : Tocană Clasică De Vită
Nevoie de o curs principal fără lactate? Aragaz lent: tocană clasică de vită ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 54g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 542 calorii. Pentru $3.03 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, frunze de cimbru, bulion de vită și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Încercați Tocană de vită de dovleac (oală Instant, oală sub presiune sau aragaz lent), Supă clasică de vită și orz cu aragaz lent, și Tocană De Vită Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înveliți carnea de vită în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Carne De VităCarne De Vită
2
Încălziți câteva linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Rumeniti carnea, cateva bucati odata, adaugand mai mult ulei dupa cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Transferați într - un aragaz lent de 4 până la 6 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
4
Adăugați ceapa în tigaie și gătiți la foc mediu până se înmoaie, aproximativ 10 minute. Se amestecă pasta de roșii și se acoperă ceapa; se transferă în aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se toarnă vinul în tigaie și se răzuie orice bucăți rumenite; adăugați la aragaz. Se amestecă cartofii, morcovii, bulionul, sarea, cimbru și frunza de dafin. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 7 1/2 ore sau la mare timp de 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CartofiCartofi
MorcovMorcov
BulionBulion
CimbruCimbru
SareSare
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se adaugă mazărea și se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MazăreMazăre
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții10
Scor De Sănătate66
Revista