Aragaz Lent Coaste Scurte
Slow Cooker coaste scurte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 713 calorii, 26g de proteine, și 63G de grăsime per portie. Pentru $ 2.86 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de frunze de dafin, apă, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Aragaz Lent Coaste Scurte, Slow-Cooker BBQ coaste scurte, și Slow-Cooker Cochet Coaste Scurte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați coaste cu sare și piper. Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu. Coaste maro în loturi pe toate laturile; se transferă la un 4 - sau 5-qt. aragaz lent.
Adăugați morcovi, bulion, cimbru și frunze de dafin în coaste.
Adăugați ceapa în aceeași tigaie; gătiți și amestecați la foc mediu 8-9 minute sau până se înmoaie.
Adăugați usturoi și pastă de roșii; gatiti 1 minut mai mult. Se amestecă vinul. Aduceți la fierbere; gatiti 8-10 minute sau pana cand lichidul este redus la jumatate.
Adăugați la aragaz lent. Gatiti, acoperit, la 6-8 ore sau pana cand carnea este frageda.
Îndepărtați carnea de vită și legumele; păstrați cald.
Transferați sucurile de gătit într-o cratiță mică; grăsime degresată. Aruncați cimbru și frunze de dafin. Aduceți sucurile la fierbere.
Amestecați amidonul de porumb și apa până se omogenizează; amestecați treptat în tigaie. Reveniți la fierbere; gătiți și amestecați 1-2 minute sau până se îngroașă. Condimentează cu sare și piper după gust.
Serviți coaste și legume cu sos.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Coaste scurte de vită pot fi împerecheate cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
Bancroft Ranch Merlot din 2006 este o culoare bogată de granat și este plină de arome de fructe negre coapte, condimente maro și un indiciu de coajă de portocală. Taninurile sale rafinate și profunzimea aromei îl fac unul dintre cele mai memorabile vinuri Beringer din Muntele Howell.Amestec: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon și 3% Cabernet Franc