Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de vită și varza cu aragaz lent. Această rețetă servește 10 și costă 2,78 USD pe porție. O porție conține 504 calorii, 30g de proteine, și 33g de grăsime. Ziua Sfântului patrick va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână smântână, hrean, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până bere robust ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 9 ore și 20 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne de vită și varză cu aragaz lent, Aragaz lent Carne de vită și varză, și Carne de vită și varză cu aragaz lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați cartofii, morcovii, ceapa, țelina și cimbrul în inserția unui aragaz lent de 6 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Morcov
țelină
Ceapă
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Puneți pieptul deasupra legumelor și adăugați berea și condimentul de decapare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Bere
3
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi doar pieptul. Acoperiți și gătiți la foc mic până când carnea și legumele sunt fragede, aproximativ 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Apă
Carne
4
Aranjați varza peste piept (este în regulă dacă aragazul pare aglomerat), acoperiți și gătiți până se înmoaie și se ofilesc, încă 45 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză
5
Bateți împreună smântâna, hreanul și muștarul într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean
Smântână
Muștar
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
6
Scoateți varza și aruncați cu 1 lingură de unt și piper după gust într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză
Unt
Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Scoateți carnea și lăsați să se odihnească. Strecurați legumele rămase (rezervați o parte din bulionul de gătit pentru a servi pe lateral, dacă doriți) și aruncați cu pătrunjelul, restul de 2 linguri de unt și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Legume
Pătrunjel
Unt
Bulion
Carne
8
Feliați carnea de vită cornată împotriva bobului și serviți cu legumele, sosul de hrean și bulionul dacă folosiți.