Aperitive De Anghinare Cu Roșii
Aperitive de anghinare de roșii este un fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 30 și costă 16 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 56 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână între 4 și 5 roșii prune, amestec original, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Aperitive De Anghinare, Aperitive Cremoase De Anghinare, și Aperitive Cu Semilună De Anghinare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.ungeți sau pulverizați foaia de cookie. Într-un castron mediu, amestecați împreună amestecul Bisquick și apa clocotită; bate energic 20 de lovituri. Pe suprafața de lucru generos presărat cu amestec Bisquick, rola ușor aluat pentru a acoperi. Formați o minge; frământați de 10 ori.
Rulează aluatul de 1/8 inch.
Tăiați cu tăietor rotund de 2 inci înmuiat în amestec Bisquick.
Așezați la aproximativ 2 inci distanță pe foaia de cookie. Într-un castron mic, amestecați maioneza, parmezanul și ceapa; se amestecă bine.
Întindeți fiecare rundă cu 1/2 linguriță amestec de maioneză. Se acoperă cu puțin mai puțin de 1 linguriță de anghinare și încă 1/2 linguriță de amestec de maioneză.
Așezați 1 felie de roșie pe fiecare rundă și acoperiți cu 1 linguriță de amestec de maioneză.
Coaceți 10 până la 12 minute sau până se rumenesc și se umflă.
Se servește cald sau la temperatura camerei.