Aperitivele cu brânză cremă fără lactate ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 59 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 32 și costă 1,17 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, caju, ulei cu gust neutru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 299 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este remarcabil. Încercați Tort de morcovi fără Gluten cu glazură de brânză cremă fără lactate, Tort de căpșuni fără lapte și cremă de brânză, și Cannoli cu brânză cremă fără lapte Ancho pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați caju într-o mașină de tocat condimente (în două loturi) sau robot de bucătărie și măcinați într-o pulbere; este nevoie de aproximativ 30 seconds.In un mic blender sau robot de bucătărie, amestecați caju măcinat, ulei, tahini și usturoi până se omogenizează. Se amestecă în 2 linguri de suc de lămâie și 1/4 linguriță de sare. Gustați testul cu mediul de servire și adăugați mai multe din fiecare, dacă este necesar. Folosesc întreaga cantitate a fiecăruia cu biscuiți, dar mult mai puțin atunci când servesc în conuri de salame. Amestecați în puțină apă, după cum este necesar (aproximativ 2 linguri cu cantitatea mai mică de suc de lămâie, niciuna când utilizați cantitatea completă), dacă este prea groasă pentru a obține o consistență cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pentru Legare
Caju
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Varză Proaspătă Mărunțită
Tahini
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Puneți amestecul la frigider și lăsați-l să se răcească cel puțin 4 ore sau peste noapte. Acest lucru îi oferă timp să se îngroașe și ca aromele să se contopească.
3
Bateți cu o furculiță. Dacă este prea gros pentru țeavă și nu are consistență cremoasă, bateți în apă, câte 1/2 linguriță odată.Dacă faceți conuri de salam, rulați fiecare felie într-o formă de con și înjunghiați cu o scobitoare pentru a păstra forma înfășurată.Introduceți brânza cremă fără lactate în conuri și garnisiți cu măsline feliate sau alte stimulente de aromă, cum ar fi ardeiul gras roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Aluat De Pâine De Porumb
Varză Proaspătă Mărunțită
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm