Aperitive Cu Brânză Cremă Fără Lactate

Aperitive Cu Brânză Cremă Fără Lactate
Aperitivele cu brânză cremă fără lactate ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 59 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 32 și costă 1,17 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, caju, ulei cu gust neutru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 299 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este remarcabil. Încercați Tort de morcovi fără Gluten cu glazură de brânză cremă fără lactate, Tort de căpșuni fără lapte și cremă de brânză, și Cannoli cu brânză cremă fără lapte Ancho pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați caju într-o mașină de tocat condimente (în două loturi) sau robot de bucătărie și măcinați într-o pulbere; este nevoie de aproximativ 30 seconds.In un mic blender sau robot de bucătărie, amestecați caju măcinat, ulei, tahini și usturoi până se omogenizează. Se amestecă în 2 linguri de suc de lămâie și 1/4 linguriță de sare. Gustați testul cu mediul de servire și adăugați mai multe din fiecare, dacă este necesar. Folosesc întreaga cantitate a fiecăruia cu biscuiți, dar mult mai puțin atunci când servesc în conuri de salame. Amestecați în puțină apă, după cum este necesar (aproximativ 2 linguri cu cantitatea mai mică de suc de lămâie, niciuna când utilizați cantitatea completă), dacă este prea groasă pentru a obține o consistență cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pentru LegarePentru Legare
CajuCaju
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Varză Proaspătă MărunțităVarză Proaspătă Mărunțită
TahiniTahini
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Puneți amestecul la frigider și lăsați-l să se răcească cel puțin 4 ore sau peste noapte. Acest lucru îi oferă timp să se îngroașe și ca aromele să se contopească.
3
Bateți cu o furculiță. Dacă este prea gros pentru țeavă și nu are consistență cremoasă, bateți în apă, câte 1/2 linguriță odată.Dacă faceți conuri de salam, rulați fiecare felie într-o formă de con și înjunghiați cu o scobitoare pentru a păstra forma înfășurată.Introduceți brânza cremă fără lactate în conuri și garnisiți cu măsline feliate sau alte stimulente de aromă, cum ar fi ardeiul gras roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Varză Proaspătă MărunțităVarză Proaspătă Mărunțită
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții32
Scor De Sănătate10
Revista