Aperitiv Pentru Pizza Cu Legume

Aperitiv Pentru Pizza Cu Legume
Veggie Pizzan aperitiv ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 83 calorii. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 32. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 28 de minute. Mergeți la magazin și ridicați măsline, ceapă, cremă de brânză philadelphia și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Veggie Pizzan Aperitiv, Veggie Pizzan Aperitiv, și Aperitiv De Pizzan Cu Legume De Primăvară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 191°.separați aluatul în patru dreptunghiuri. Apăsați pe partea de jos și în sus a tăvii de copt de 15x10x1 inci pentru a forma crustă, presând ferm cusăturile și perforațiile în aluat împreună pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Coaceți 11 până la 13 min. sau până se rumenesc; rece.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Se amestecă crema de brânză, sosul, mărarul și sarea de ceapă până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Sare De CeapăSare De Ceapă
MărarMărar
4
Se întinde pe crustă; deasupra cu ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
5
Dați la frigider cu cel puțin 1 oră înainte de servire.
6
Tăiați în 32 de pătrate.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Este un vin Fructat, moale și tipic, care este deosebit de prietenos cu alimentele.
DificultateExpert
Gata În1 h, 28 m.
Porții32
Scor De Sănătate0
Revista