Aperitiv De Somon Afumat

Aperitiv De Somon Afumat
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatarian are 120 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Această rețetă servește 16 și costă 1,01 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, smântână, legume și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Aperitiv De Somon Afumat Savuros, Crepe De Aperitiv Cu Somon Afumat, și Somon afumat și aperitiv de castraveți cu iaurt Caper pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați primele nouă ingrediente într-un robot de bucătărie; acoperiți și procesați până se omogenizează. Se răcește până la servire.
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2
Se presară cu arpagic; serviți cu legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Pivnițele de pe coasta stângă Truffle Hill Chardonnay cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Pivnițele De Pe Coasta Stângă Truffle Hill Chardonnay
Pivnițele De Pe Coasta Stângă Truffle Hill Chardonnay
Fără unt, fără vanilie, dar poate doar puțină frișcă... ce gust are Chardonnay când își lasă părul jos. Flinty cu mere de aur, pere baken, condimente și smochine pe un cadru revigorant, sur lie în vârstă de doar 9 luni.Acest Chardonnay este delicios cu mâncăruri de țară franceze. Aromele din vin te fac să-ți dorești Pate și o bucată de pâine crustă, niște brânză cremoasă bogată și poate o felie de quiche. Încercați cu rillettes somon în ghiveci, prăjituri de crab și o salată de pere, nuci și Oregon Rogue Creamery Blue cheese.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista