Apel De Trezire: Răcitor De Citrice Cu Portocale De Sânge

Apel De Trezire: Răcitor De Citrice Cu Portocale De Sânge
Apel de trezire: răcitorul de citrice portocaliu de sânge este un fără gluten, primar și întreg 30 băutură. Această rețetă servește 1. O porție conține 82 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $3.33 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale din sânge, suc de tangelo, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 62 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Rețetă de suc de apel de trezire a sfeclei mici, Apel De Trezire: Suc De Sfeclă Dulce, și Sânge Portocaliu Citrice Twist.

Instrucțiuni

1
Combinați toate sucurile împreună pentru a egala 3/4 dintr-o cană (6 oz) suc. Se amestecă ușor în miere până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
2
Se toarnă peste gheață și se completează cu apă spumantă pentru un răcitor. Pentru un toddy citric, adăugați apă fierbinte și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SpumantăApă Spumantă
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate15
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista