Anghinare umplute

Anghinare umplute
Anghinarea umplută necesită aproximativ 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,93 USD per porție, primești un aperitiv care servește 6. O porție conține 268 de calorii, 12 g de proteine și 15 g de grăsime. 100 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și cumpărați anghinare, parmezan, brânză fontina și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor extraordinar de 93%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și anghinare umplute, anghinare umplute și anghinare umplute.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Pregătiți un vas cu apă rece suficient de mare pentru a ține cele 6 inimioare de anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 4 Lămâi, Suc, împărțiteLa 4 Lămâi, Suc, împărțite
1/4 Până La 1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Stropire1/4 Până La 1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Fenicul Mic Sau 1/2 Mijlociu, Stratul Exterior Dur îndepărtat, Tăiat în Jumătate Pe Lungime, Tăiat în Felii Subțiri și Tocat Foarte Gros1 Fenicul Mic Sau 1/2 Mijlociu, Stratul Exterior Dur îndepărtat, Tăiat în Jumătate Pe Lungime, Tăiat în Felii Subțiri și Tocat Foarte Gros
3
Adăugați sucul de la 2 lămâi în apă. Folosiți un cuțit de toaletă pentru a tăia pielea verde închis de pe tulpină și de la baza fiecărei anghinare. De asemenea, tăiați la aproximativ 2 până la 3 inci deasupra. Într-o mișcare circulară, folosind un cuțit de coajă sau un cuțit de coajă sau cu mâinile, decojiți stratul exterior, verde închis, amar al inimii, până când partea carnoasă, verde deschis, este expusă. Tăiați și lăsați aproximativ 2 până la 3 inci din tulpină. Folosiți o lingură pentru a scoate „fânul” sau „sufocul” din centrul fiecărei anghinare. Stoarceți o parte din sucul de lămâie rămas peste anghinare, dacă doriți, frecând lămâia direct pe ele pentru a preveni decolorarea lor, apoi scufundați-le în apă cu lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sau 1/2 Fenicul Cu Bulb Mediu, Stratul Exterior Dur îndepărtat, Tăiat în Jumătate Pe Lungime, Tăiat în Felii Subțiri și Tocat Foarte GrosSau 1/2 Fenicul Cu Bulb Mediu, Stratul Exterior Dur îndepărtat, Tăiat în Jumătate Pe Lungime, Tăiat în Felii Subțiri și Tocat Foarte Gros
Tăiate în Felii Subțiri și FoarteTăiate în Felii Subțiri și Foarte
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Într-un castron mare, combinați 1/4 până la 1/2 cană de ulei de măsline, pesmetul, pătrunjelul și feniculul cu fontina și parmezanul. Se amestecă pentru a se amesteca. Se condimentează cu sare, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Scoateți anghinarea din apă, uscați-le și transferați-le într-un bol. Reasezonați cu sare și stropiți-le cu aproximativ 1 lingură de ulei de măsline. Umpleți fiecare anghinare cu amestecul de pesmet și aranjați-le într-o tavă de copt. Nu vă fie teamă să împachetați umplutura în fiecare anghinare. Aranjați-le strâns împreună în vas, astfel încât să se aburească puțin și să creeze umezeală pe măsură ce se gătesc. Acoperiți anghinarea cu orice umplutură rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați puțină apă pe fundul vasului de copt pentru a preveni uscarea sau arsurile de anghinare pe fund în timp ce se gătesc. Acoperiți vasul cu un strat strâns de folie de aluminiu și puneți vasul de copt în centrul cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
După 45 de minute, scoateți vasul din cuptor. Testați partea cea mai fragedă a anghinării, acolo unde tulpina și inima se întâlnesc, cu vârful unui cuțit. Cuțitul trebuie să străpungă și să se îndepărteze fără rezistență.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Scoateți folia și puneți vasul sub grill timp de 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Creveți SotațiCreveți Sotați
10
Scoateți vasul de copt din cuptor și lăsați să se răcească câteva minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Tăiați fiecare anghinare în jumătate pentru a dezvălui umplutura, aranjați-le pe farfurii de servire și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate39
Revista