Anghinare umplute

Anghinare umplute
Anghinarea umplută necesită aproximativ 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,93 USD per porție, primești un aperitiv care servește 6. O porție conține 268 de calorii, 12 g de proteine și 15 g de grăsime. 100 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și cumpărați anghinare, parmezan, brânză fontina și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor extraordinar de 93%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și anghinare umplute, anghinare umplute și anghinare umplute.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Pregătiți un vas cu apă rece suficient de mare pentru a ține cele 6 inimioare de anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 4 Lămâi, Suc, împărțiteLa 4 Lămâi, Suc, împărțite
1/4 Până La 1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Stropire1/4 Până La 1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Fenicul Mic Sau 1/2 Mijlociu, Stratul Exterior Dur îndepărtat, Tăiat în Jumătate Pe Lungime, Tăiat în Felii Subțiri și Tocat Foarte Gros1 Fenicul Mic Sau 1/2 Mijlociu, Stratul Exterior Dur îndepărtat, Tăiat în Jumătate Pe Lungime, Tăiat în Felii Subțiri și Tocat Foarte Gros
3
Adăugați sucul de la 2 lămâi în apă. Folosiți un cuțit de toaletă pentru a tăia pielea verde închis de pe tulpină și de la baza fiecărei anghinare. De asemenea, tăiați la aproximativ 2 până la 3 inci deasupra. Într-o mișcare circulară, folosind un cuțit de coajă sau un cuțit de coajă sau cu mâinile, decojiți stratul exterior, verde închis, amar al inimii, până când partea carnoasă, verde deschis, este expusă. Tăiați și lăsați aproximativ 2 până la 3 inci din tulpină. Folosiți o lingură pentru a scoate „fânul” sau „sufocul” din centrul fiecărei anghinare. Stoarceți o parte din sucul de lămâie rămas peste anghinare, dacă doriți, frecând lămâia direct pe ele pentru a preveni decolorarea lor, apoi scufundați-le în apă cu lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sau 1/2 Fenicul Cu Bulb Mediu, Stratul Exterior Dur îndepărtat, Tăiat în Jumătate Pe Lungime, Tăiat în Felii Subțiri și Tocat Foarte GrosSau 1/2 Fenicul Cu Bulb Mediu, Stratul Exterior Dur îndepărtat, Tăiat în Jumătate Pe Lungime, Tăiat în Felii Subțiri și Tocat Foarte Gros
Tăiate în Felii Subțiri și FoarteTăiate în Felii Subțiri și Foarte
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
4
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Într-un castron mare, combinați 1/4 până la 1/2 cană de ulei de măsline, pesmetul, pătrunjelul și feniculul cu fontina și parmezanul. Se amestecă pentru a se amesteca. Se condimentează cu sare, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Scoateți anghinarea din apă, uscați-le și transferați-le într-un bol. Reasezonați cu sare și stropiți-le cu aproximativ 1 lingură de ulei de măsline. Umpleți fiecare anghinare cu amestecul de pesmet și aranjați-le într-o tavă de copt. Nu vă fie teamă să împachetați umplutura în fiecare anghinare. Aranjați-le strâns împreună în vas, astfel încât să se aburească puțin și să creeze umezeală pe măsură ce se gătesc. Acoperiți anghinarea cu orice umplutură rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Adăugați puțină apă pe fundul vasului de copt pentru a preveni uscarea sau arsurile de anghinare pe fund în timp ce se gătesc. Acoperiți vasul cu un strat strâns de folie de aluminiu și puneți vasul de copt în centrul cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
După 45 de minute, scoateți vasul din cuptor. Testați partea cea mai fragedă a anghinării, acolo unde tulpina și inima se întâlnesc, cu vârful unui cuțit. Cuțitul trebuie să străpungă și să se îndepărteze fără rezistență.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Scoateți folia și puneți vasul sub grill timp de 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
10
Scoateți vasul de copt din cuptor și lăsați să se răcească câteva minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Tăiați fiecare anghinare în jumătate pentru a dezvălui umplutura, aranjați-le pe farfurii de servire și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate39
Revista