Anghinarea umplută necesită aproximativ 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,93 USD per porție, primești un aperitiv care servește 6. O porție conține 268 de calorii, 12 g de proteine și 15 g de grăsime. 100 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și cumpărați anghinare, parmezan, brânză fontina și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor extraordinar de 93%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și anghinare umplute, anghinare umplute și anghinare umplute.
Instrucțiuni
1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Pregătiți un vas cu apă rece suficient de mare pentru a ține cele 6 inimioare de anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 4 Lămâi, Suc, împărțite
1/4 Până La 1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Fenicul Mic Sau 1/2 Mijlociu, Stratul Exterior Dur îndepărtat, Tăiat în Jumătate Pe Lungime, Tăiat în Felii Subțiri și Tocat Foarte Gros
3
Adăugați sucul de la 2 lămâi în apă. Folosiți un cuțit de toaletă pentru a tăia pielea verde închis de pe tulpină și de la baza fiecărei anghinare. De asemenea, tăiați la aproximativ 2 până la 3 inci deasupra. Într-o mișcare circulară, folosind un cuțit de coajă sau un cuțit de coajă sau cu mâinile, decojiți stratul exterior, verde închis, amar al inimii, până când partea carnoasă, verde deschis, este expusă. Tăiați și lăsați aproximativ 2 până la 3 inci din tulpină. Folosiți o lingură pentru a scoate „fânul” sau „sufocul” din centrul fiecărei anghinare. Stoarceți o parte din sucul de lămâie rămas peste anghinare, dacă doriți, frecând lămâia direct pe ele pentru a preveni decolorarea lor, apoi scufundați-le în apă cu lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sau 1/2 Fenicul Cu Bulb Mediu, Stratul Exterior Dur îndepărtat, Tăiat în Jumătate Pe Lungime, Tăiat în Felii Subțiri și Tocat Foarte Gros
Tăiate în Felii Subțiri și Foarte
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Peeler
1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
5
Într-un castron mare, combinați 1/4 până la 1/2 cană de ulei de măsline, pesmetul, pătrunjelul și feniculul cu fontina și parmezanul. Se amestecă pentru a se amesteca. Se condimentează cu sare, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Fripturi De Carne Din New York
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
6
Scoateți anghinarea din apă, uscați-le și transferați-le într-un bol. Reasezonați cu sare și stropiți-le cu aproximativ 1 lingură de ulei de măsline. Umpleți fiecare anghinare cu amestecul de pesmet și aranjați-le într-o tavă de copt. Nu vă fie teamă să împachetați umplutura în fiecare anghinare. Aranjați-le strâns împreună în vas, astfel încât să se aburească puțin și să creeze umezeală pe măsură ce se gătesc. Acoperiți anghinarea cu orice umplutură rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Fripturi De Carne Din New York
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Cireșe Confiate Suplimentare
7
Adăugați puțină apă pe fundul vasului de copt pentru a preveni uscarea sau arsurile de anghinare pe fund în timp ce se gătesc. Acoperiți vasul cu un strat strâns de folie de aluminiu și puneți vasul de copt în centrul cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
8
După 45 de minute, scoateți vasul din cuptor. Testați partea cea mai fragedă a anghinării, acolo unde tulpina și inima se întâlnesc, cu vârful unui cuțit. Cuțitul trebuie să străpungă și să se îndepărteze fără rezistență.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
9
Scoateți folia și puneți vasul sub grill timp de 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
10
Scoateți vasul de copt din cuptor și lăsați să se răcească câteva minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
11
Tăiați fiecare anghinare în jumătate pentru a dezvălui umplutura, aranjați-le pe farfurii de servire și serviți.