Anghinare Pentru Copii Înăbușite

Anghinare Pentru Copii Înăbușite
Anghinare copil fiert ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 475 calorii, 24g de proteine, și 22g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $ 6.08 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați hamsie, cimbru, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Anghinare Pentru Copii Înăbușite, Anghinare Pentru Copii Înăbușite, și Anghinare Pentru Copii Înăbușite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Umpleți un castron mare cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Tăiați 2 lămâi în jumătate și strecurați ambele jumătăți de lămâie în apă, apoi aruncați jumătățile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
ApăApă
4
Tăiați pielea dură de culoare verde închis de pe tulpina anghinarei dacă există o tulpină și îndepărtați frunzele exterioare dure până când se dezvăluie un minunat verde blând de primăvară, ar trebui să fie doar câteva straturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
5
Tăiați anghinarea pe jumătate pe lungime și aruncați în apa cu lămâie (acidulată). Anghinarea se va rumeni în fața ochilor, de aceea este important să aveți apa acidulată setată înainte ca 1 frunză să fie scoasă din anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
LămâieLămâie
ApăApă
6
Înveliți o tigaie mare cu fața dreaptă la foc mediu, generos cu ulei de măsline și adăugați căței de usturoi zdrobiți și ardei roșu zdrobit. Când cuișoarele de usturoi sunt maro auriu și aromate, îndepărtați-le. Și-au îndeplinit destinul de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
UsturoiUsturoi
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați fileurile de hamsie și lăsați-le să se topească într-o consistență cochetă înainte de a adăuga anghinarea pregătită în tigaie împreună cu jumătățile de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De HamsieFile De Hamsie
AnghinareAnghinare
LămâieLămâie
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Se toarnă vinul alb, se adaugă pachetul de cimbru și se condimentează cu sare, după gust. Aduceți la fierbere și adăugați suficientă apă pentru a acoperi anghinarea (nu ar trebui să fie multă apă). Acoperiți tigaia și fierbeți până când anghinarea este foarte moale, aproximativ 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Vin AlbVin Alb
CimbruCimbru
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Scoateți capacul și lăsați lichidul să se reducă până când este la mai puțin de jumătatea părților laterale ale anghinarelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
10
Scoateți pachetul de cimbru. Gust pentru a verifica pentru condimente și reajustarea, dacă este necesar, (probabil că va). Finalizați aruncând pătrunjelul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
PătrunjelPătrunjel
CimbruCimbru
11
Transferați anghinarea într-un bol de servire și serviți acoperit cu așchii Parmigiano-Reggiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Ura! Ce fel de mâncare!

Echipamente

DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Revista