Anghinarea pentru copii înăbușită este o fără gluten, fără lactate și primal garnitură. Această rețetă servește 4. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 229 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți anghinare pentru copii, suc de lămâie, maghiran și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Anghinare Pentru Copii Fierte, Anghinare Pentru Copii Fierte, și Anghinare Pentru Copii Fierte.
Instrucțiuni
1
Combinați 6 căni de apă și 1 lingură de suc într-un castron mare. Lucrând cu 1 anghinare la un moment dat, tăiați tulpina de anghinare până la 1 inch de bază; coaja tulpina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Suc
Apă
Baza
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Îndepărtați frunzele de jos și frunzele exterioare dure din anghinare, lăsând inima și fundul fragede. Tăiați aproximativ 1 inch din partea de sus a anghinarei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
3
Puneți anghinarea în apă cu lămâie. Repetați procedura cu anghinarea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Lămâie
Apă
4
Se scurge și se lasă deoparte.
5
Așezați ceapa în centrul unui cuptor olandez. Aranjați anghinare într-un singur strat în jurul cepei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
6
Adăugați bulionul și ingredientele rămase în tigaie; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 18 minute sau doar până când ceapa este fragedă (anghinarea va fi foarte fragedă). Se amestecă restul de 1 lingură de suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Bulion
Suc
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Scoateți anghinarea și ceapa din tigaie cu o lingură cu fante; puneți deoparte și păstrați la cald. Aduceți amestecul de bulion la fierbere; gatiti 4 minute sau pana se ingroasa usor.