Anghinare Pentru Copii Fierte
Anghinarea pentru copii înăbușită este o fără gluten, fără lactate și primal garnitură. Această rețetă servește 4. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 229 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți anghinare pentru copii, suc de lămâie, maghiran și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Anghinare Pentru Copii Fierte, Anghinare Pentru Copii Fierte, și Anghinare Pentru Copii Fierte.
Instrucțiuni
Combinați 6 căni de apă și 1 lingură de suc într-un castron mare. Lucrând cu 1 anghinare la un moment dat, tăiați tulpina de anghinare până la 1 inch de bază; coaja tulpina.
Îndepărtați frunzele de jos și frunzele exterioare dure din anghinare, lăsând inima și fundul fragede. Tăiați aproximativ 1 inch din partea de sus a anghinarei.
Puneți anghinarea în apă cu lămâie. Repetați procedura cu anghinarea rămasă.
Se scurge și se lasă deoparte.
Așezați ceapa în centrul unui cuptor olandez. Aranjați anghinare într-un singur strat în jurul cepei.
Adăugați bulionul și ingredientele rămase în tigaie; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 18 minute sau doar până când ceapa este fragedă (anghinarea va fi foarte fragedă). Se amestecă restul de 1 lingură de suc.
Scoateți anghinarea și ceapa din tigaie cu o lingură cu fante; puneți deoparte și păstrați la cald. Aduceți amestecul de bulion la fierbere; gatiti 4 minute sau pana se ingroasa usor.
Se toarnă sosul peste amestecul de anghinare.