Anghinare din Ierusalim cu prosciutto crocant
Topinamburul cu prosciutto crocant ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 209 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $2.64 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână anghinare din Ierusalim, apă, mentă ruptă aproximativ și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Anghinare Din Ierusalim, Anghinare Din Ierusalim Cu Scoici, și Anghinare din Ierusalim cu Salsa Verde.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu până la sclipire.
Adăugați prosciutto într-un singur strat (poate fi necesar să faceți acest lucru în loturi) și gătiți până când sunt crocante, aproximativ 3 până la 5 minute.
Scoateți din tigaie pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie și lăsați să se răcească ușor. Se sfărâmă și se lasă deoparte.Puneți tigaia la foc mediu și adăugați restul de 1 lingură de ulei. Când uleiul strălucește, adăugați topinamburul, condimentați cu sare și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc și aproape furculița, aproximativ 15 minute.
Adăugați apa, amestecați pentru a elibera bucățile rumenite de pe fundul cratiței și gătiți până când apa se evaporă și anghinarea este fragedă cu furculița, aproximativ 3 minute.
Adăugați șalota și gătiți până devin aurii, încă aproximativ 3 minute. Se amestecă prosciutto-ul mărunțit, menta și sucul de lămâie, se ajustează condimentul după cum este necesar și se servește imediat.