Angel Tort Alimentar Shake-Uri
Această rețetă face 2 porții cu 340 calorii, 14g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Dacă 97 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., shake-uri tort alimente înger ar putea fi un excelent fără gluten rețetă pentru a încerca. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Mergeți la magazin și ridicați lapte, fructe de pădure, sirop cu aromă de ciocolată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Tort De Mâncare Înger, Tort De Mâncare Înger, și Tort De Mâncare Înger pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În blender, puneți iaurtul și laptele. Acoperiți și amestecați la viteză mare până când este neted și cremos.
Adăugați bucăți de tort; acoperiți și amestecați până se omogenizează, oprind blenderul pentru a răzui părțile laterale, dacă este necesar.
Se toarnă în 2 pahare; deasupra cu topping bătut și fructe de pădure.
Stropiți cu sirop de ciocolată.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.