Andouille și paste Creole de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,34 USD pe porție. O porție conține 425 calorii, 22g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă de la Toateretete are 200 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de cârnați andouille, piper de lămâie, condimente creole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza margarina ai putea urma acest curs principal cu Unt De Arahide Icebox Cookie-Uri ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Încercați Andouille Cârnați Creole, Creveți-Andouille Creole, și Andouille-carne de porc umplută cu muștar creol pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți margarina într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gătiti cârnații și puiul cu condimentul creol până când carnea este cam la jumătatea drumului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi
¼ Cană Grămadă De Făină
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați ciupercile, ceapa verde, ardeiul verde și ardeiul roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Ghimbir întreg, Zdrobit
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
3
Se sotează la foc mediu până când ciupercile încep să se micșoreze, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
4
Se amestecă bulionul de pui și laptele, se condimentează cu piper de lămâie și praf de usturoi și se reduce focul la mediu-scăzut. (Acum este un moment bun pentru a începe fierberea apei pentru paste.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Piper De Lămâie
Rețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
5
Amestecați amidonul de porumb și apa rece până se dizolvă - îmi place să folosesc o cană de cafea. Se amestecă în tigaie. Gatiti, amestecand usor, pana cand sosul revine la fierbere. Se fierbe un minut, apoi se scoate de pe foc și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Serviți fierbinte peste pastele fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Fierte
7
Puneți pastele într-o oală mare cu apă ușor sărată. Se fierbe timp de 8 până la 10 minute sau până când pastele sunt al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm