Andouille și paste Creole de pui

Andouille și paste Creole de pui
Andouille și paste Creole de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,34 USD pe porție. O porție conține 425 calorii, 22g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă de la Toateretete are 200 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de cârnați andouille, piper de lămâie, condimente creole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza margarina ai putea urma acest curs principal cu Unt De Arahide Icebox Cookie-Uri ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Încercați Andouille Cârnați Creole, Creveți-Andouille Creole, și Andouille-carne de porc umplută cu muștar creol pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți margarina într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gătiti cârnații și puiul cu condimentul creol până când carnea este cam la jumătatea drumului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați ciupercile, ceapa verde, ardeiul verde și ardeiul roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
3
Se sotează la foc mediu până când ciupercile încep să se micșoreze, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
4
Se amestecă bulionul de pui și laptele, se condimentează cu piper de lămâie și praf de usturoi și se reduce focul la mediu-scăzut. (Acum este un moment bun pentru a începe fierberea apei pentru paste.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Piper De LămâiePiper De Lămâie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
5
Amestecați amidonul de porumb și apa rece până se dizolvă - îmi place să folosesc o cană de cafea. Se amestecă în tigaie. Gatiti, amestecand usor, pana cand sosul revine la fierbere. Se fierbe un minut, apoi se scoate de pe foc și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Serviți fierbinte peste pastele fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
7
Puneți pastele într-o oală mare cu apă ușor sărată. Se fierbe timp de 8 până la 10 minute sau până când pastele sunt al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Scurgere.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista