Andive caramelizate cu mere
Andivele caramelizate cu mere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 88 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 72 de cenți pe porție. Un amestec de apă, granny smith decojit de mere, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați ANDIVE ȘI MERE FIERTE, Andive Caramelizate, și Gătiți cartea: andive, mere și struguri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cu grijă 6 felii de mere între Frunze în fiecare jumătate de andive. Într-o tigaie mare, topiți untul în ulei la foc mare.
Adăugați andivele, tăiați părțile în jos și gătiți la foc moderat până se rumenesc frumos, aproximativ 6 minute. Întoarceți cu grijă andivele. Condimentează cu sare și piper și adaugă apa în tigaie. Acoperiți și fierbeți la foc mic până când andivele sunt fragede, 12 până la 15 minute. Descoperiți și gătiți până când lichidul s-a evaporat.