Ananas și salsa Poblano prăjită
Ananas și salsa Poblano prăjită ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 190 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ardei poblano, coriandru, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Salsa De Porumb Poblano Prăjită, Poblano prăjit și Salsa de roșii, și Poblano prăjit și Salsa de piersici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pe o foaie mare de copt cu margini, fierbeți ardeii la 2 centimetri de căldură, întorcându-se ocazional cu clești, până când se înfundă și se înnegrește pe toate părțile, 5 până la 8 minute. (Alternativ, char ținând cu clești peste flacăra de gaz, rotind până la vezicule pe toate părțile.)
Se transferă într-un castron mediu, se acoperă bine cu folie de plastic și se lasă la abur 10 minute.
Cojiți, miez și ardei de semințe, apoi tăiați în zaruri de 1/4 inch. Într-un castron mare, combinați ardeii și ingredientele rămase și aruncați bine. (Salsa poate fi preparată cu până la 1 zi înainte și refrigerată până când este gata de servire.)