Ananas La Cuptor-Kabobs De Porc
Ananas copt-Kabobs de porc este un fără gluten felul principal. Pentru $ 2.66 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 462 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați conserve de caise, friptură de carne de porc, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până orez fiert ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez Pentru Micul Dejun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Carne de porc și ananas Kabobs, Kabobs De Porc Ananas, și Carne de porc și ananas Kabobs pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Linia a 15-in. x 10-în. x 1-în. coaceți tava cu folie și ungeți folia. Pe șase frigarui de metal sau lemn îmbibat, filați alternativ carnea de porc, ardeiul verde, ceapa, ciupercile, cireșele și ananasul.
Se pune în tigaie pregătită.
Într-un castron mic, combinați conservele, zahărul brun, untul, sucul de ananas și cuișoarele. Puneți jumătate din sos peste kabobs.
Coaceți la 375 de minute timp de 20-30 de minute sau până când carnea este fragedă, întorcându-se la jumătate. Ungeți ocazional cu sosul rămas în ultimele 10 minute de coacere.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire; serviți cu orez.