Amprente De Cireșe-Ciocolată

Amprente De Cireșe-Ciocolată
Această rețetă face 6 porții cu 679 calorii, 9g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de hârtie de ceară și pergament, cireșe, cacao de proces olandez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Cherry Thumbprints, Tarta cherry Fudge amprente, și Amprente De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați cireșele uscate tocate în lichior de cireșe 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe UscateCireșe Uscate
LichiorLichior
CireșeCireșe
2
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric până devine cremos. Adăugați treptat zahărul, bătând până se omogenizează. Se amestecă cacao, vanilie și cireșe înmuiate până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
VanilieVanilie
UntUnt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
3
Se amestecă împreună făină și următoarele 2 ingrediente. Adăugați treptat amestecul de făină în amestecul de unt, bătând la viteză mică până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Formați aluatul în bile de 1 inch (aproximativ 1 lingură. pe bilă) și așezați la 2 inci distanță pe foi de copt căptușite cu hârtie pergament. Apăsați degetul mare sau capătul unei linguri de lemn în fiecare bilă, formând o indentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
Lingura De LemnLingura De Lemn
6
Coaceți la 350 timp de 12 până la 14 minute sau până când marginile sunt aurii. Se răcește pe foi de copt 1 minut; transferați pe rafturi de sârmă. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
7
Bucăți de ciocolată albă cu microunde și smântână într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde la 1 minut sau până se topește și se omogenizează, amestecând la intervale de 30 de secunde. Lingură 1/2 linguriță. amestec de ciocolată în fiecare indentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată AlbăChipsuri De Ciocolată Albă
CiocolataCiocolata
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
8
Lăsați să stea până când amestecul de ciocolată albă este ferm (aproximativ 1 oră). A se păstra în recipiente etanșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Revista