Amprente De Cireșe-Ciocolată
Această rețetă face 6 porții cu 679 calorii, 9g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de hârtie de ceară și pergament, cireșe, cacao de proces olandez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Cherry Thumbprints, Tarta cherry Fudge amprente, și Amprente De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați cireșele uscate tocate în lichior de cireșe 1 oră.
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric până devine cremos. Adăugați treptat zahărul, bătând până se omogenizează. Se amestecă cacao, vanilie și cireșe înmuiate până se omogenizează.
Se amestecă împreună făină și următoarele 2 ingrediente. Adăugați treptat amestecul de făină în amestecul de unt, bătând la viteză mică până se omogenizează.
Preîncălziți cuptorul la 35
Formați aluatul în bile de 1 inch (aproximativ 1 lingură. pe bilă) și așezați la 2 inci distanță pe foi de copt căptușite cu hârtie pergament. Apăsați degetul mare sau capătul unei linguri de lemn în fiecare bilă, formând o indentare.
Coaceți la 350 timp de 12 până la 14 minute sau până când marginile sunt aurii. Se răcește pe foi de copt 1 minut; transferați pe rafturi de sârmă. Se răcește complet.
Bucăți de ciocolată albă cu microunde și smântână într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde la 1 minut sau până se topește și se omogenizează, amestecând la intervale de 30 de secunde. Lingură 1/2 linguriță. amestec de ciocolată în fiecare indentare.
Lăsați să stea până când amestecul de ciocolată albă este ferm (aproximativ 1 oră). A se păstra în recipiente etanșe.