Amestec Ușor De Condimente Taco

Amestec Ușor De Condimente Taco
Easy Taco mix de condimente ar putea fi doar marinada pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 1 și costă $2.02 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 185 calorii. 167 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, oregano măcinat, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este super. Încercați Amestec De Condimente Sazon De Casă, Amestec De Condimente De Fermă De Casă (Fără Lactate + Paleo), și Condimente Taco pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați pudra de ceapă, pudra de chili, chimenul, boiaua, pudra de usturoi, oregano, zahărul și sarea împreună într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Praf De ChiliPraf De Chili
Praf De CeapăPraf De Ceapă
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
ChimenChimen
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este vin de Sandwich Pinot Noir al lui Jimmy John. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Jimmy John ' s vin de Sandwich Pinot Noir
Jimmy John ' s vin de Sandwich Pinot Noir
Pinot Noir a fost produs și îmbuteliat de vinăria Folk Machine și de vinificatorul Kenny likitprakong.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate42
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAsezonareMarinada
Revista