Amestec De Gustări De Porumb Caramel

Amestec De Gustări De Porumb Caramel
Niciodată nu poate avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da Caramel porumb Snack Mix un try. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 430 calorii. Această rețetă servește 15. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 38 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Dacă aveți la îndemână sirop de porumb, ulei vegetal, floricele nepopulate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Crunchy Caramel Porumb Snack Mix, Dovleac Condiment Caramel Porumb Snack Mix, și Caramel Cereale Snack Mix pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 250 grade F (120 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Puneți floricele într-un vas mare cu 2 linguri ulei vegetal. La foc mic, începe să pop popcorn. Agitați constant vasul pentru a vă asigura că sâmburii de popcorn și uleiul nu ard. Odată ce popping-ul a încetinit, scoateți vasul de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PopcornBoabe De Popcorn
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Într-o cratiță mare, amestecați untul sau margarina, zahărul brun și siropul de porumb. Aduceți acest amestec la fierbere (la foc mediu), amestecând constant. Reduceți căldura la mediu-scăzut și nu amestecați timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați praful de copt și extractul de vanilie, amestecând cu atenție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Într-o tigaie mare de copt, combinați floricele, covrigii, cerealele și nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
6
Se toarnă amestecul de unt peste amestecul de floricele, se amestecă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
7
Coaceți timp de 30 de minute, amestecând amestecul după ce au trecut primele 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții15
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista