Amestec De Carne Mexican
Amestecul de carne Mexican ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 9 porții cu 452 calorii, 54g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $3.03 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, salsa ușoară, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 67%. Rețete similare includ Pâine De Carne Mexicană, Pâini Mexicane De Carne, și Pâine De Carne Mexicană.
Instrucțiuni
Așezați fripturile și 1 cană de apă într-o oală sub presiune de 6 litri.
Acoperiți aragazul cu capac și sigilați în siguranță; plasați controlul presiunii peste aerisire și tub. Gatiti la foc mare 8-10 minute sau pana cand controlul presiunii se balanseaza rapid inainte si inapoi. Reduceți căldura la mediu-scăzut și gătiți 40 de minute. (Controlul presiunii va rock ocazional.)
Scoateți de pe foc; treceți apă rece peste aragaz pentru a reduce presiunea. Îndepărtați cu grijă capacul, astfel încât aburul să scape de dvs.
Scurgeți carnea, rezervând suc.
Se toarnă sucul într-o strecurătoare de grăsime; lăsați să stea până când grăsimea se ridică la vârf. Suc de rezervă; aruncați grăsimea. Se răcește ușor carnea și se toacă.
Saut ceapă și ardei iute verde în ulei fierbinte în aragaz timp de 1 minut. Se amestecă salsa verde și următoarele 4 ingrediente. Gatiti 1 minut la foc mediu-mic. Se amestecă sucul de carne rezervat și carnea mărunțită. Gatiti 5 minute sau pana se ingroasa.
Serviți pe rulouri kaiser cu salsa verde, dacă doriți.
Se toarnă ulei vegetal la o adâncime de 2 inci într-o tigaie mare; se încălzește la 37
Înmuiați 30 de tortilla de porumb, câte 1, scufundând în ulei fierbinte timp de 2 secunde.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Puneți 1 lingură de carne mexicană
Se amestecă pe jumătatea inferioară a fiecărei tortilla, se rulează bine. Gatiti, cusati cu partea in jos, in ulei incins 2 minute pe fiecare parte sau pana devin aurii.
Scurgeți pe prosop de hârtie.