Ambrosia ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 317 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de nucă de cocos, struguri, marshmallows și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Ambrosia, Ambrosia, și Ambrosia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Întindeți nuca de cocos pe o foaie mare de copt. Toast, amestecând ocazional, până la maro deschis, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Lasă să se răcească. Puneți 4 boluri de desert în frigider pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Cojiți portocalele și grapefruitul, îndepărtând miezul alb. Lucrând peste un castron pentru a prinde sucuri, tăiați segmente din membrană. Puneți fructele în același castron. (Pentru instrucțiuni pentru a tăia segmente de citrice perfecte, vezi Tip Strip, stânga.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Portocaliu
Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Chiar înainte de servire, amestecați nuca de cocos răcită, strugurii, zahărul (reglați cantitatea după gust) și marshmallows în castron cu portocale și grapefruit. Amestecați ușor pentru a evita ruperea segmentelor de citrice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bezele
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Nucă De Cocos
Portocaliu
Struguri
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Lingurați ambrozia în boluri răcite și acoperiți fiecare cu o cireșă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Serviți ambrosia cu fursecuri cu unt sau felii de tort de lire, dacă doriți.