Aluat De Pâine Plată

Aluat De Pâine Plată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați aluatul de pâine plată. O porție conține 328 calorii, 11g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați drojdie, făină, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Aluat Ușor De Pâine Plată, Aluat Ușor De Pizza + Pâine Plată Cu Brânză, și Arțar prăjită legume & Crispy Bacon Flatbread pentru provocarea Flatbread fabulos.

Instrucțiuni

1
Combinați apa clocotită și 1/3 cană de făină de porumb într-un castron; lăsați să stea 20 de minute, amestecând ocazional. Se dizolvă drojdia în apă caldă într-un castron mic și se lasă să stea 5 minute. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
BolBol
2
Combinați amestecul de făină de porumb, făina și sarea într-un robot de bucătărie și pulsați de 4 ori sau până la amestecare. Cu procesorul pornit, adăugați încet amestecul de drojdie și uleiul prin jgheabul alimentar; procesați până când aluatul formează o bilă. Procesați 1 minut suplimentar. (Pentru a pregăti aluatul manual, combinați amestecul de făină de porumb, făina și sarea într-un castron; se amestecă până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
3
Adăugați amestecul de drojdie și uleiul, amestecând bine.) Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă și frământați ușor de 4 sau 5 ori (aluatul se va simți lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
DrojdieDrojdie
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Așezați aluatul într-un castron acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți; lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute. Împărțiți aluatul în 4 porții egale, modelând fiecare într-o bilă (acoperiți aluatul rămas în timp ce lucrați pentru a preveni uscarea acestuia).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
6
Rulați fiecare bilă într-un oval de 10 x 6 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
7
Așezați 2 ovale pe o foaie de copt ușor pudrată cu 1 1/2 lingurițe de făină de porumb. Repetați procedura cu 2 ovale rămase pe o foaie de copt suplimentară ușor pudrată cu 1 1/2 lingurițe de făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Adăugați toppinguri și coaceți conform instrucțiunilor rețetei.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Notă: Dacă utilizați făină de porumb din cereale integrale, care conține încă o parte din coca și germenii miezului de porumb uscat, va trebui să măriți făina la 2 1/4 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
Făină De PorumbFăină De Porumb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
BoabeBoabe
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate60
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista