Aluat De Pizza

Aluat De Pizza
Aluatul de Pizza necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 353 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, zahăr, apă caldă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 46%. Încercați Homemade Mellow ciuperci Pizza Aluat și copie cat Mellowterranean Pizza, Aluat De Pizza {Saut Pizza Cu Spanac Și Ciuperci}, și Pizza la grătar (cum să) + aluat de pizza cu brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți apa caldă, drojdia și zahărul împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Lăsați să stea într-un loc cald timp de 10 minute sau până când drojdia este spumoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DrojdieDrojdie
3
Combinați făina și sarea în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu cârligul pentru aluat și amestecați bine. Cu mixerul la foc mic, adăugați amestecul de drojdie și uleiul, amestecând bine. Continuați să amestecați, crescând treptat viteza mixerului la mediu-mare, până când aluatul este neted și elastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
4
Transferați aluatul pe o suprafață ușor făinată și dați-i câteva ture cu mâna pentru a termina de frământat; va fi totuși ușor lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
5
Alternativ, combinați făina și sarea într-un castron mare și amestecați împreună. Faceți o fântână în centrul ingredientelor uscate și adăugați amestecul de drojdie și uleiul. Folosind o lingură de lemn, amestecați ingredientele umede în ingredientele uscate până când amestecul este prea rigid pentru a se amesteca, apoi amestecați cu mâinile în vas până când aluatul se unește și se îndepărtează de părțile laterale ale bolului. Întoarceți aluatul pe suprafața de lucru ușor făinată și frământați, adăugând doar câtă făină este necesară pentru a preveni lipirea, până când este elastic neted și doar ușor lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
BatetiBateti
BolBol
6
Transferați aluatul într-un castron mare cu ulei, întorcându-l pentru a acoperi, acoperiți cu un prosop de bucătărie sau folie de plastic și lăsați să crească într-un loc cald timp de 1 până la 1 1/2 ore, până la dublarea dimensiunii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
1
Puneți aluatul și întoarceți-l pe o suprafață de lucru bine făinată. Împărțiți-l în 8 bucăți (aproximativ 4 uncii fiecare) și formați fiecare într-o bilă. Acoperiți cu un prosop de ceai și lăsați să stea 15 minute înainte de a întinde aluatul. Sau, pentru o manipulare mai ușoară, transferați bilele pe o foaie de copt cu făină și dați-le la frigider până la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
1
Praf o suprafață mare de lucru cu un amestec de făină și semolă. Dacă aluatul a fost refrigerat, transferați o bilă pe suprafața de lucru și lăsați-o să stea până când este încă rece, dar nu rece ( aproximativ 60 de litri f dacă este testat cu un termometru cu citire instantanee).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
2
Între timp, preîncălziți tigaia la foc mediu până când este foarte fierbinte, aproximativ 5 minute (la restaurant, folosim un termometru digital cu infraroșu pentru a măsura temperatura grătarului, care, în mod ideal, ar trebui să fie de 375 litri f).
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
3
Folosind mâinile, începeți să apăsați și să întindeți aluatul într - o rundă de 9 până la 10 inci, adăugând doar suficientă făină suplimentară și semolă pe suprafața de lucru pentru a împiedica aluatul să se lipească; folosind o mână ca ghid, înclinați o margine puțin mai groasă în jurul cercului de aluat. Lucrați rapid și aveți grijă să nu suprasolicitați aluatul; dacă rezistă sau se micșorează înapoi pe măsură ce îl modelați, lăsați-l să se odihnească scurt înainte de a continua. (Dacă preferați, puteți întinde aluatul cu un sucitor. Făinați ușor suprafața de lucru și sucitorul; presărați sucitorul cu mai multă făină, după cum este necesar, pentru a preveni lipirea.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
4
Așezați cu grijă aluatul rotund pe tigaia preîncălzită și gătiți până abia se bronzează pe prima parte și se rumenesc în câteva pete, 2 până la 3 minute. Pe măsură ce crusta se gătește, dacă vedeți părți care rămân puțin gătite, în special părți mai groase, pur și simplu apăsați-le pe tigaie, astfel încât să gătească puțin mai mult; odată ce aluatul s-a întărit, puteți muta crusta după cum este necesar pentru o gătire mai uniformă. Întoarceți crusta și gătiți până când a doua parte este complet uscată, cu aproximativ 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Transferați crusta pe o grătar sau o foaie de copt, îndepărtând orice exces de făină și lăsați să se răcească. Repetați cu aluatul rămas. (Crustele coapte pot fi refrigerate peste noapte sau congelate, bine învelite, timp de până la 2 săptămâni. Uneori, când treci prin efortul de a pregăti toți acești pași, ar putea fi de lucru să faci mai mult decât vrei să mănânci și apoi, în funcție de toppinguri, să congelezi pizza finită în plus. Ocazional, voi veni acasă într—o duminică seara și voi reîncălzi o pizza congelată pe care am făcut-o vineri în cuptorul prăjitorului de pâine-o gustare grozavă în mai puțin de 10 minute, fără absolut niciun efort.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pizza CongelatăPizza Congelată
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
Flori Comestibile, Garnitura Optionala In Farfurie, Draguta Pentru PetreceriFlori Comestibile, Garnitura Optionala In Farfurie, Draguta Pentru Petreceri
CuptorCuptor
6
Vă recomandăm să faceți o singură pizza la un moment dat și să o serviți pe fiecare imediat ce este gata. Dacă trebuie să faceți multe pentru o petrecere mare, gătiți mai multe dintre ele o dată (ușor sub-gătiți-le) și apoi reîncălziți-le într-un cuptor cald înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Așezați crusta de pizza coaptă pe o coajă de pizza sau o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Pizza PregătităCrustă De Pizza Pregătită
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
2
Întindeți sosul de roșii uniform peste crustă, lăsând o margine de 1/2 inch peste tot și acoperiți cu orice ingrediente rămase, așa cum este specificat în rețeta individuală. (Nu puneți sosul și alte ingrediente pe crusta de pizza până când nu este gata să o fierbeți, altfel crusta poate deveni umedă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
Crustă De Pizza PregătităCrustă De Pizza Pregătită
SosSos
3
Glisați pizza sub broiler, la aproximativ 4 inci de sursa de căldură și fierbeți timp de 7 sau 8 minute (sau așa cum se menționează altfel în rețeta individuală), până când ingredientele de topping sunt încălzite și/sau fierte și crusta este carbonizată și vezicule în pete. Urmăriți cu atenție, astfel încât ingredientele să nu ardă și mutați pizza în jurul sau coborâți grătarul, dacă este necesar. (Uneori, în această etapă, în funcție de topping, partea de jos poate începe să devină umedă; dacă se întâmplă acest lucru, puteți pur și simplu să alunecați pizza înapoi pe grătar momentan pentru a recriza crusta.) Și, dacă preferați mai multă culoare-așa cum facem noi!- mutați pizza mai aproape de sursa de căldură chiar la sfârșit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
TigaieTigaie
4
Finalizați pizza cu orice ingrediente rămase, așa cum este descris în rețeta individuală, și tăiați-o în felii cu o roată de pizza, foarfece de bucătărie sau un cuțit foarte ascuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
5
Se servește fierbinte.
6
Retipărit cu permisiunea lui Molto Gusto: gătit Italian ușor de Mario Batali și Mark Ladner, 8010 Ecco
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista