Aluat cu aragaz lent și umplutură de orez sălbatic
Aluatul cu aragaz lent și umplutura de orez sălbatic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 122 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Dacă aveți la îndemână frunze de busuioc, ceapă, bucăți de ciuperci porcini și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Orez sălbatic cu aragaz lent și umplutură de ciuperci, Amestec De Orez Sălbatic Cu Aragaz Lent, și Șuncă cu aragaz lent și supă de orez sălbatic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 149°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Răspândiți cuburile de pâine într-un singur strat în tigaie mare sau tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De Pâine
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Coaceți 10 până la 15 minute sau până când sunt ușor prăjite; pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Așezați 3 căni de bulion, orezul sălbatic și ciupercile în aragazul lent de 4 sau 5 litri. Acoperiți și gătiți la foc mare 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Orez Sălbatic
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
5
Adăugați ingredientele rămase, cu excepția bulionului de 3/4 cană, la amestecul de orez sălbatic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic
Bulion
6
Adăugați cuburi de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De Pâine
7
Se toarnă 3/4 cană bulion peste amestecul de pâine; aruncați ușor. Acoperiți și gătiți la foc mic 4 ore până la 4 ore și 30 de minute. Notă: Această rețetă a fost testată în aragazuri lente cu elemente de încălzire în partea laterală și inferioară a aragazului, nu în aragazuri care stau doar pe o bază încălzită. Pentru aragazele lente cu doar o bază încălzită, urmați instrucțiunile producătorilor pentru stratificarea ingredientelor și alegerea unei temperaturi.