Alfredo de pui cu cremă de roșii uscată la soare

Alfredo de pui cu cremă de roșii uscată la soare ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 212 calorii. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ulei de măsline, roșii uscate la soare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până jumătate și jumătate ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Făcută Cu Jumătate Și Jumătate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles, și Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați pui și ceapă; gătiți 15 până la 18 minute, amestecând frecvent ceapa și întorcând puiul o dată, până când ceapa este fragedă și sucul de pui este limpede când centrul celei mai groase părți este tăiat (170F).
Se ia de pe foc; acoperiți pentru a se încălzi.
Între timp, umpleți cratița de 2 litri 2/3 plină cu apă.
Se încălzește până la fierbere. Se amestecă pastele nefierte (din cutia de ajutor pentru pui). Se fierbe ușor descoperit aproximativ 15 minute, amestecând ocazional, până când pastele sunt fragede; scurgere. Pune deoparte.
În aceeași cratiță, amestecați apă fierbinte, jumătate și jumătate, roșii și amestec de sos (din cutia de ajutor de pui).
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 10 minute, amestecând ocazional, până când sosul este ușor îngroșat.
Tăiați puiul în felii. Pentru a servi, lingurați pastele fierte pe farfuria de servire. Aranjați feliile de pui și ceapa peste paste. Se acoperă cu amestec de sos.