Alfajores de Dulce de Leche (Biscuiți Sandwich cu Caramel)
Alfajores de Dulce de Leche (cookie-uri sandwich Caramel) este un vegetarian rețetă cu 18 porții. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 290 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr, unt, sos de caramel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 12%. Încercați Alfajores de Dulce de Leche (Biscuiți Sandwich cu Caramel), Alfajores-dulce de leche cookie-uri sandwich, și Alfajores / Dulce De Leche cookie-uri Sandwich pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cu un mixer electric la viteză medie, bateți untul și zahărul până se omogenizează.
Adăugați gălbenușurile de ou, oul întreg, romul și vanilia și bateți până se amestecă bine.
Într-un alt bol, amestecați 2 căni de făină, amidon de porumb și praf de copt. Se amestecă sau se bate în amestecul de unt până se amestecă bine. Împărțiți aluatul în jumătate. Aplatizați fiecare porțiune într-un disc, înfășurați în folie de plastic și congelați până la fermitate, aproximativ 30 de minute.
Desfaceți aluatul. Pe o suprafață ușor presărată cu făină, cu un știft de rulare presărat cu făină, rotiți câte un disc pe rând până la aproximativ 1/8 inch grosime. Cu un tăietor rotund de 2 până la 3 inci, tăiați prăjiturile.
Așezați la aproximativ 1 inch distanță pe foi de copt cu unt sau cu pergament de gătit de 12 pe 15 inci. Aduna excesul de aluat într-o minge, reroll, și se taie cookie-urile rămase.
Coaceți într-un cuptor de 350 până când marginile cookie-urilor sunt aurii, aproximativ 10 minute; dacă coaceți mai multe tigaie la un moment dat, comutați pozițiile tăvii la jumătatea coacerii.
Lăsați prăjiturile să se răcească pe foi timp de 5 minute, apoi folosiți o spatulă largă pentru a le transfera pe rafturi pentru a se răci complet.
Întoarceți jumătate din cookie-urile de jos în sus și întindeți fiecare cu aproximativ 1 lingură dulce de leche. Sus cu cookie-urile rămase, partea de jos în jos.
Puneți nuca de cocos într-un castron puțin adânc. Strângeți ușor fiecare sandwich până când umplutura începe să se arate la margini, apoi rotiți marginile în nucă de cocos.