Alege ' n ' mix pizza

Alege ' n ' mix pizza
Pick ' n ' mix pizza ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 629 calorii, 24g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la BBC Good Food necesită conserve roșii,, Cheddar ușor și sare. 28 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Alegeți și amestecați placa de tăiței, Salată de grădină de vară Pick 'n' mix, și Alege Aroma Ta Brioșă Mix Coaja Cookie.

Instrucțiuni

1
Faceți aluatul în mașina dvs. de pâine pe setarea aluatului. Al nostru durează 45 de minute, dar sincronizarea va varia în funcție de mașina dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
2
Faceți sosul de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
3
Puneți roșiile tocate și roșiile pure într-o tigaie și aduceți la fierbere, apoi fierbeți timp de aproximativ 10 minute pentru a fierbe lichidul. Copiilor mei nu le plac bucățile, așa că CERN sosul, dar depinde de tine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Preîncălziți cuptorul la ventilator 200C / convențional 220C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
5
Împărțiți aluatul în 4-5 bile, pudrați cu făină și întindeți-l pe o suprafață făinoasă sau direct pe foile de copt dacă aveți altele fără laturi. Dacă presărați puțin ulei de măsline peste făina de sub aluat, acest amestec acționează ca un lipici, astfel încât să puteți rula pizza foarte subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Odată ce aluatul este pe foi, întindeți un strat de sos de roșii, apoi presărați brânză rasă și adăugați toppingurile la alegere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
7
Coaceți timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
8
Scoateți pizza din cuptor. Dacă vă place o bază extra crocantă, scoateți-le de pe tăvi și puneți-le înapoi în cuptor direct pe rafturi pentru încă 5 minute. Pentru cei cărora le plac ouăle pe pizza, le prăjesc la comandă și le glisez în ultimul moment.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui

Vin recomandat: Sangiovese, Vinul Barbera, Shiraz

Pizzan în meniu? Încercați să împerecheați cu Sangiovese, Barbera Wine și Shiraz. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți deveni mai îndrăzneți cu un syrah. Un vin pe care l-ai putea încerca este Fantini Sangiovese. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Fantini Sangiovese
Fantini Sangiovese
Culoare granat, buchet Fructat de căpșuni și cireșe negre cu note vinoase și note de lemn, destul de intense și persistente; corp mediu, cu taninuri ferme și echilibru bun, atracție imediată.Se asortează bine cu salam, feluri de mâncare sărate, carne roșie și brânzeturi.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Revista