Alaska La Cuptor Cu Mentă
Minty coapte Alaska ia aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 403 calorii, 8g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită extract de vanillan, zahăr, prăjituri rotunde individuale și albușuri de ou. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Alaska La Cuptor Cu Tei Mentolat, Alaska La Cuptor, și Alaska La Cuptor.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică și grea, combinați albușurile, zahărul și smântâna de tartru. Cu un mixer de mână, bateți la viteză mică timp de 1 minut. Continuați să bateți la foc mic până când amestecul de ouă ajunge la 160 de minute, aproximativ 12 minute.
Adăugați vanilie și sare; bateți până se formează vârfuri lucioase rigide și zahărul se dizolvă. Îndoiți bomboanele de mentă.
Așezați prăjiturile cu burete pe o foaie de copt tapetată cu folie și acoperiți fiecare cu 1/3 cană de înghețată. Întindeți imediat bezea peste înghețată și tort, sigilând-o pe folie pe foaie. Se fierbe 8 în. de la foc timp de 3-5 minute sau până se rumenesc ușor.