Alaska festivă la cuptor

Alaska festivă la cuptor
Rețeta festivă de copt Alaska poate fi făcută în aproximativ 35 de minute. Această garnitură are 465 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă 99 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 34 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați înghețată de caramel, zahăr tos, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Alaska La Cuptor, Alaska La Cuptor, și Alaska La Cuptor.

Instrucțiuni

1
Căptușiți un lighean de budincă de 900 ml sau un bol adânc de cereale cu un strat dublu de folie alimentară. Scoateți înghețata de caramel în castron, bătând-o bine. Se acoperă cu conserva, urmată de înghețata de vanilie. Bateți ferm, acoperiți cu folie alimentară și congelați cel puțin 2 ore sau, mai bine, peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Bateți albușurile până se înțepenesc, apoi bateți încet zahărul până când sunt ferme și lucioase. Feliați tortul și aranjați-l pe un pergament de coptfoaie de copt căptușită, pentru a face o rundă de aceeași dimensiune ca partea superioară a bolului de înghețată. Apăsați bine împreună pentru a vă asigura că nu există lacune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Ridicați înghețata din castron, îndepărtați folia alimentară și întoarceți-o pe tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Întindeți bezea uniform peste înghețată și tort, asigurându-vă că nu există goluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Coaceți timp de 4-5 minute până când se colorează frumos.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista