Ajvar (Sos De Ardei Roșu Prăjit Sârbesc)

Ajvar (Sos De Ardei Roșu Prăjit Sârbesc)
Ajvar (sos de ardei roșu prăjit sârbesc) ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,45 USD pe porție. O porție conține 240 calorii, 9g de proteine, și 17g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, usturoi proaspăt, căldură la grătar: mediu-mare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 106 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Încercați Ajvar (Gust De Ardei Roșu Prăjit Sârbesc), Ajvar (ardei roșu prăjit și gust de vinete), și Ajvar (răspândirea ardeiului roșu) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și aranjați cărbuni pe o parte a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Puneți ardeii pe partea fierbinte a grătarului și gătiți până se înnegrește peste tot, 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Transferați piperul într-un castron mare, acoperiți cu folie de plastic și lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Îndepărtați pielea carbonizată, semințele și miezurile din ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
5
În timp ce ardeii se răcesc, străpungeți pielea de vinete cu o furculiță peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
6
Așezați vinetele pe partea rece a grătarului. Acoperiți și gătiți până când pielea se întunecă și ridurile și vinetele sunt uniform moi atunci când sunt presate cu clești, aproximativ 30 de minute, întorcându-se la jumătatea drumului pentru gătit uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
7
Scoateți vinetele de pe grătar și lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca, aproximativ 10 minute. Tăiați vinetele și împărțiți-le pe lungime. Folosind o lingură, scoateți carnea de vinete; aruncați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Așezați ardeii roșii prăjiți, pulpa de vinete și usturoiul într-un robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de oțel. Se pulsează până se toacă aproximativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
9
Se adaugă ulei, oțet și sare și se pulsează până se încorporează și ardeii se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
10
Transferați sosul într-o cratiță medie. Se aduce la foc mic la foc mediu-mare, apoi se reduce focul la mediu-mic și se fierbe timp de 30 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
11
Se ia de pe foc și se condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
12
Se lasă să se răcească la temperatura camerei, apoi se folosește imediat sau se transferă într-un recipient etanș și se păstrează la frigider până la două săptămâni.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate63
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista