Agnolotti Cu Sos De Anghinare

Agnolotti cu sos de anghinare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 550 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.85 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, jumătate și jumătate, frunze de busuioc sfâșiate și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până jumătate & jumătate ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Făcută Cu Jumătate Și Jumătate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 38%. Rețete similare sunt Anghinare și brânză de capră Hefter Agnolotti cu trufe, Agnolotti cu sos de cremă de nucă de salvie, și Agnolotti cu Broccoli prăjiți și spanac într-un sos de nuci de pin cu unt.
Instrucțiuni
Combinați anghinarea, jumătate și jumătate, usturoiul, fulgii de ardei roșu și 1/4 linguriță de sare într-o tigaie mare și aduceți la foc mic la foc mediu. Acoperiți și gătiți până când anghinarea este fragedă, aproximativ 5 minute.
Adăugați mazărea și continuați să gătiți, acoperite, până se înmoaie, încă aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă coaja de lămâie și sucul. Aruncați cățelul de usturoi.
Între timp, aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Adăugați agnolotti și gătiți pe măsură ce eticheta direcționează. Rezervați 1/2 cană de apă de gătit, apoi scurgeți pastele și transferați în tigaie cu sosul.
Adăugați parmezanul în tigaie și amestecați ușor până când pastele sunt acoperite. Se diluează sosul cu o parte din apa de gătit rezervată. Se amestecă busuiocul.
Fotografie de Antonis Achilleos