Africa De Sud Melktert (Milktart)

Africa De Sud Melktert (Milktart)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Melktert din Africa de Sud (Milktart). O porție conține 1226 calorii, 37g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 2,38 USD pe porție. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, făină de tort, scorțișoară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până margarina ai putea urma acest curs principal cu Biscuiți Cu Unt De Arahide ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei africane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este extraordinar. Încercați Budinca Din Africa De Sud, Africa De Sud Sambal, și Pâine Din Semințe Din Africa De Sud pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling

Pinotage, Chenin Blanc și Riesling sunt alegeri excelente pentru africani. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Lupul pictat The Den Pinotage cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Lupul Pictat Den Pinotage
Lupul Pictat Den Pinotage
Un vin intens plin de fructe, cu arome de fructe de padure rosii si negre de vara, condimente savuroase si arome de lemn prajit. Vinul are taninuri fine și strălucitoare. Are un finisaj lung și proaspăt.Pinotage este cel mai bun vin roșu posibil din lume pentru a se împerechea cu mâncăruri mexicane, cum ar fi Fajitas și Mole. De asemenea, este minunat cu Cabrillo. Vinului îi plac semințele de chimen și aromele de chili ancho fumuriu. Este, de asemenea, foarte bun alte specialități regionale americane aromate, cum ar fi cu carne de porc tras Carolina și fum Texas B. B. Q. coaste de vită.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate18
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista