Afine Slush

Afine Slush
Cranberry Slush necesită aproximativ 8 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 1,54 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 226 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime per portie. 217 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți bourbon, concentrat de suc de afine, concentrat de limonadă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Afine Slush, Afine Slush, și Afine Slush pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați împreună concentratul de suc de afine, concentratul de limonadă, sifonul de lămâie și bourbonul. Acoperiți și congelați peste noapte. Acesta va rămâne noroios din cauza bourbon. Scoop linguri în pahare mici pentru a servi ca un cocktail.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De AfineConcentrat De Suc De Afine
Parțial Concentrat De LimonadaParțial Concentrat De Limonada
3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Revista