Accidental Turcia
Turcia accidentală este o fără gluten și primar felul principal. O porție conține 594 calorii, 84G de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 1,67 USD pe porție. Un amestec de unt, ceapă, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este remarcabil. Încercați Accidental Turcia, Mousse De Mocha Accidentală, și Tapsilog și tapa accidentală pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cu două sau trei zile înainte de a planifica să prăjiți curcanul, combinați 3 linguri de sare, rozmarinul și coaja de lămâie. Spălați curcanul în interior și în exterior, scurgeți-l bine și uscați-l cu prosoape de hârtie.
Presărați 1 lingură de amestec de sare în cavitatea curcanului și frecați restul pe piele, inclusiv sub aripi și picioare.
Așezați curcanul într-un vas superficial pentru a prinde picăturile și înfășurați bine întregul vas cu folie de plastic. La frigider pentru una sau două zile. Cu o zi înainte de a planifica să frigeți curcanul, scoateți folia de plastic și lăsați-o în frigider. Pielea se va usca și va deveni puțin translucidă.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. Asigurați-vă că cuptorul dvs. este foarte curat!
Așezați ceapa, lămâia și cimbrul în cavitate. Legați picioarele împreună cu șirul de bucătărie și legați aripile aproape de corp.
Ungeți curcanul cu untul și presărați-l cu sare și piper.
Prăjiți curcanul timp de 45 de minute, așezându-l mai întâi în picioarele cuptorului. Coborâți temperatura la 325 de grade F și prăjiți-o timp de încă o oră, până la 165 de grade F pentru sân și 180 de grade F în coapsă pe un termometru citit instantaneu.
Scoateți din cuptor, acoperiți curcanul bine cu folie de aluminiu și lăsați-l să se odihnească timp de 20 până la 30 de minute. Sculptați și serviți cu sucurile de tigaie.
Fotografie de Steve Giralt